FAN_Courier

FAN_Courier

Istoria FAN Courier a inceput in 1998, cand cei trei antreprenori romani visau sa faca din compania abia infiintata cel mai mare furnizor de servicii de curierat din Romania.Planul a devenit realitate in 2006 si de atunci FAN Courier este Oriunde cu placere de pe locul I

Gandirea strategica, multa dedicare si investitii consistente an de an au contribuit in egala masura la construirea a ceea ce este FAN Courier astazi: o companie solida, stimata si recunoscuta ca cel mai important furnizor de servicii de curierat din Romania.

"FAN Courier a ajuns leader datorita clientilor sai!" este o afirmatie des rostita de noi cei din FAN Courier, dar mai ales o stare de fapt. O stare de fapt care se sprijina pe realizari concrete si pe cifre.

Iata cum ne-a motivat de-a lungul timpului obligatia pe care ne-am luat-o fata de clientii nostri:

2006: o echipa de 1200 de oameni si o flota de 900 de autovehicule au realizat o cifra de afaceri de 75 927 792 de RON. FAN Courier devine leader de piata.

2007: Investitii totale de 5-7 milioane de Euro au consolidat leadership-ul castigat in 2006. O echipa mult mai numeroasa de 1800 de oameni la nivel national, avand la dispozitie o flota de 1300 de autovehicule au realizat o cifra de afaceri de 104 049 927 de RON. FAN Courier isi pastreaza pozitia de No 1 pe piata de curierat intern.

2008: 9 milioane de Euro au fost investite in consolidarea si dezvoltarea companiei. 2000 de oameni si 1500 de autovehicule au reusit sa ajunga la o cifra de afaceri de 153 725 272 de RON. FAN Courier este in continuare leader de piata.

2009: un an de grea incercare pentru intreaga economie. FAN Courier ia decizia de a-si pastra echipa si flota la aceleasi dimensiuni (2300 de oameni si peste 1500 de autovehicule), insa mareste investitiile. 11 milioane de Euro merg catre traininguri de perfectionare, mentenanta flota si mai ales catre noul sediu si banda de sortare a coletelor. Intr-un an in care cele mai multe companii pica testul dat de contextul economic, FAN Courier are o crestere de 10% a cifrei de afaceri: 166 212 080 de RON si mareste cu 130% numarul localitatilor acoperite fara a taxa km suplimentari. Prima pozitie intre companiile de curierat de pe piata este ocupata in continuare de FAN Courier.

Incepand cu 2010, FAN Courier pune in functiune prima banda de sortare din Romania, insumand o investitie totala de 9 milioane de Euro. Am inteles sa ne rasplatim clientii prin inovatie si prin a fi proactivi.

Istoria FAN Courier este scrisa in fiecare zi de sutele de oameni care fac munca de curierat cu pasiune, de sutele de masini care acopera tara in lung si-n lat, de milioanele de colete pe care le transportam an de an doar pentru ca ne-ati oferit increderea dumneavoastra.

DeveloperFAN_Courier

Extensions by this Developer (1)
Reviews

Currently there are no reviews for this developer.
Please include your feedback on this Developer in your extension review.

In order to upload extension, you must be logged in to the Magento Community. Click here to login or register.

Close

Register

* Required Fields

Close window

Forgot Your Password?

Please enter your email below and we'll send you a new password.

* Required Fields

Close window

Login

To upload extension you must be logged in.

* Required Fields

Close window

You are using an outdated browser

We built Magento Connect using the latest techniques and technologies.
This makes Magento Connect faster and easier to use.
Unfortunately, your browser doesn't support those technologies.
Use the links below to download a new browser or upgrade your existing browser.