vinai

vinai

Official Magento U Trainer

Developervinai

Extensions by this Developer (8)
Reviews
vinai 4.6 5 209 209
1.4.1 version please..... August 11, 2011
1.4.1 - broke my front end entirely except for the navigation bar:-/ had to disable it July 21, 2011
Cannot get this extension to work on Community ver. 1.5.0.1. Installed fine via Magento Connect. Used the 2.0 version. I can see where to activate customers on the back-end, but nothing happens once activated. Extension does not work. Developer has been unresponsive. We would be happy to pay to get this extension working, but we cannot get any response from the developer. We have a website that cannot activate customers? Not good. Off to look for other solutions. July 21, 2011
i installed this on 1.3 :) not working... is it possible to get it to work on 1.3 and 1.5.0.1? anyone? Thanks June 30, 2011
I have no idea what is going on with my site but installation on community 1.4.2 completely blew up my navigation... I installed it and at first it showed no navigation, then it kept glitching out and not showing any navigation no matter what I did, took forever and a combination of settings to get all my navigation to come back. I don't mean to bash but this experience scared me when things went haywire, is there any support available on this? I think if it worked it would be a great product for me... June 27, 2011
Works great! Thanks ! June 27, 2011
Simple to setup, easy to use, and works BRILLIANTLY! Well done and thanks for sharing with us. June 19, 2011
it's great extentions but i can't not get it to work on the the latest version... it wont let activated customer login :(... any help please advice June 4, 2011
works like a charm great extention May 29, 2011
I've used this extension once before on community v. 1.4.1.0 and it works. However, I just installed it on community 1.5.0.1 and I cannot get it to work. For example, "Is activated" is not available in Customers/Manage Customers/Account Information? The option is simply not on the screen. I would like some help on this please, if anyone knows what I need to do to fix it? Like I said, it works on 1.4, but not on 1.5? Thanks so much! Vin? May 23, 2011
<<prev 16 17 18 19 20 21 next>>

Currently there are no reviews for this developer.
Please include your feedback on this Developer in your extension review.

In order to upload extension, you must be logged in to the Magento Community. Click here to login or register.

Close

Register

* Required Fields

Close window

Forgot Your Password?

Please enter your email below and we'll send you a new password.

* Required Fields

Close window

Login

To upload extension you must be logged in.

* Required Fields

Close window

You are using an outdated browser

We built Magento Connect using the latest techniques and technologies.
This makes Magento Connect faster and easier to use.
Unfortunately, your browser doesn't support those technologies.
Use the links below to download a new browser or upgrade your existing browser.