-
- Boris77

-
Total Posts: 7
|
Ja sam poceo sa magentom prije mjesec dana radit shop za majice.Prijevod koji sam skinuo sa stranica nije skroz preveden,pa sam ja preveo do kraja skoro cijeli frontend,problem je što u csv fileovima fali nekih redova,tako da sam ja neke dodavao na engleskom i prevodio u csv fileovima,to bi bilo lako kad bi znao u koji csv ide neki prijevod,ali ja sam probavao otprilike po imenu filea,pa sam tako prijevod za frontend zgotovio skoro skroz,a onih par sitnica koje ne uspijem kroz csv ću preko admin inline prijevoda,to vam je skroz jednostavno jedino je razlika što se takav prijevod ne sačuvava u csv nego u bazu.Backend mi nije bitan tako daje prijevod backenda samo djelomičan,a meni bo odgovaralo kad bi bio na engleskom šteta što u csv fileovima nije skroz razdvojen frontend i backend,u nekima je a u nekima je miješano.Preveo sam sve email template koji nisu bili uopće prevedeni.Ako nekome treba prijevod neka se javi ovde mi neda u atachment stavit .zip. Ovo sam ja napravio u mjesec dana,tema je moja,prilagodio sam magentovu defaultnu svijet-majice.com.
Magento je stvarno vrhunski,samo najveći problem po meni je što hrvatska magento community ajmo reć da je i nema,a i engleska je loša,kad tražiš riješenje za neki problem nije baš da ga lako nađeš.Prije par godina sam koristio joomlu,tamo je zajednica jaka,čak i u hrvatskoj,imaju svoj web i dobar forum,a za englesko govorno područje da ne govorim.Strah me samo što če bit sa magentom sad kad ga je ebay kupio.
Pozdrav svima!
|