Posting in the Magento forums has been disabled pending the implementation of a new and improved forum solution which should better serve the community.

For new questions please post at magento.stackexchange.com, the community-run support site for the Magento community. We will be providing updates on the new forum solution soon. For questions or concerns please email community@magento.com.

Magento Forum

serious problem,magento connect not updating everything
 
00christian00
Sr. Member
 
Total Posts:  87
Joined:  2008-05-02
 

Yesterday i tried to do a fresh install because i had some problem renabling everything.
To my suprise i noticed there was huge differences between my last version updated always with magento connect and the fresh install(with of course the data reimported).
1-Speed.The fresh install was much much faster even with cache disable as before.With cache enabled it’s awesome.
2-Forms.There are many forms that has changed but they weren’t with connect.For now i noticed a new setting in the cache and a different backup form,but i am sure there are others.

Please notice my upgrades have been always ok,never had any problem reported by the pear installer.

EDIT
My paypal pro settings were also screwed with the fresh install so i think there was some changes in that part too.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
sherrie
Moderator
 
Avatar
Total Posts:  1655
Joined:  2007-12-14
Waterloo, ON
 

Try running this in Magento Connect: magento-core/Mage_All_Latest

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
00christian00
Sr. Member
 
Total Posts:  87
Joined:  2008-05-02
 

Yes,i’ve always updated everything,even tried the upgrade via ssh with pear.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Back to top