Posting in the Magento forums has been disabled pending the implementation of a new and improved forum solution which should better serve the community.

For new questions please post at magento.stackexchange.com, the community-run support site for the Magento community. We will be providing updates on the new forum solution soon. For questions or concerns please email community@magento.com.

Magento Forum

How do I remove “Default Store View” from the title tags? 
 
Shpigford
Sr. Member
 
Avatar
Total Posts:  171
Joined:  2007-09-03
Denver, CO
 

I only have one store I’m running with Magento so I don’t multiple “store views” or anything like that.

So how can I remove “Default Store View” from my store’s <title> tags?

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Shpigford
Sr. Member
 
Avatar
Total Posts:  171
Joined:  2007-09-03
Denver, CO
 

Anyone? Seems like it’d be pretty basic to remove it...I just don’t know where to look.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
golles
Sr. Member
 
Total Posts:  257
Joined:  2008-01-15
 
Shpigford - 09 June 2008 06:52 AM

Anyone? Seems like it’d be pretty basic to remove it...I just don’t know where to look.

admin > manage stores > store view name

changing the default name is the only way I could find to change the title tag without altering code.

hope that helps

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Shpigford
Sr. Member
 
Avatar
Total Posts:  171
Joined:  2007-09-03
Denver, CO
 

Yeah, but you can’t leave it blank...I just need to remove that piece completely.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
sherrie
Moderator
 
Avatar
Total Posts:  1655
Joined:  2007-12-14
Waterloo, ON
 

Here you go: http://www.magentocommerce.com/boards/viewthread/5442/

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Shpigford
Sr. Member
 
Avatar
Total Posts:  171
Joined:  2007-09-03
Denver, CO
 

Thanks. That’s really unfortunate that core code has to be modified for something this basic.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Back to top