Posting in the Magento forums has been disabled pending the implementation of a new and improved forum solution which should better serve the community.

For new questions please post at magento.stackexchange.com, the community-run support site for the Magento community. We will be providing updates on the new forum solution soon. For questions or concerns please email community@magento.com.

Magento Forum

Polls problems
 
Kimura
Member
 
Avatar
Total Posts:  48
Joined:  2008-04-21
Hungary
 

I’ve got two problems :S

The first i insert this code to catalog.xml:

<block type="poll/activePoll" name="left.poll">
                <
action method="setPollTemplate"><template>poll/active.phtml</template><type>poll</type></action>
                <
action method="setPollTemplate"><template>poll/result.phtml</template><type>results</type></action>
            </
block>
And the poll.xml was modified to:

<!-- Mage_Poll -->
        <
reference name="left">
            <
block type="poll/activePoll" name="left.poll">
                <
action method="setPollTemplate"><template>poll/active.phtml</template><type>poll</type></action>
                <
action method="setPollTemplate"><template>poll/result.phtml</template><type>results</type></action>
            </
block>
        </
reference>

    </default>

<!--
Customer account home dashboard layout
-->

    <
customer_account_index>
        <
reference name="left">
            <
action method="unsetChild"><name>left.poll</name></action>
        </
reference>
    </
customer_account_index>

The problem is, the results don’t shown on the page after the Polls sending. Do you know what’t the good code?

The other, I wan’t that only the registered users allowed to see the Polls. How can I do this?

Thanks
K

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Back to top