Posting in the Magento forums has been disabled pending the implementation of a new and improved forum solution which should better serve the community.

For new questions please post at magento.stackexchange.com, the community-run support site for the Magento community. We will be providing updates on the new forum solution soon. For questions or concerns please email community@magento.com.

Magento Forum

How can i test my locale
 
Mohammad Elkersh
Jr. Member
 
Total Posts:  4
Joined:  2007-10-05
Kuwait
 

Good day
i am working on the Arabic translation
but i am unable to test it
i add the locale files to magento and still incapable to set Arabic as the default locale for the site

Any idea will be very much appreciated

Regards,

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Bernhard Huber
Jr. Member
 
Avatar
Total Posts:  28
Joined:  2007-10-03
Warsaw Poland
 

Hi, Where did you put your file exactly ? (path)

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Mohammad Elkersh
Jr. Member
 
Total Posts:  4
Joined:  2007-10-05
Kuwait
 

i download the locale from the locale forum and over write the old files
every thing goes in location
One file goes here
app/design/frontend/default/default/locale/ar_KW
the rest of the files goes here
app/locale/ar_KW

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Bernhard Huber
Jr. Member
 
Avatar
Total Posts:  28
Joined:  2007-10-03
Warsaw Poland
 

Did you change the setting you find at the bottom of www.yourdomain.com/admin/system_config/ ?  concerning the locale selection ?

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Mohammad Elkersh
Jr. Member
 
Total Posts:  4
Joined:  2007-10-05
Kuwait
 

here is the real problem
Under Locale options label
there is some locale (the default locale) and the new one is not appear there

how can i change the locale if the new one is not shown in admin

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
ntis
Jr. Member
 
Total Posts:  18
Joined:  2007-10-08
 

The same problem happened with me too.
Have you found out the solution yet?  Please give me a hint.

Thanks,
NTIS

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Mohammad Elkersh
Jr. Member
 
Total Posts:  4
Joined:  2007-10-05
Kuwait
 

No not yet
i am working in the english version until i found some time to find out what is wrong

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Back to top