Posting in the Magento forums has been disabled pending the implementation of a new and improved forum solution which should better serve the community.

For new questions please post at magento.stackexchange.com, the community-run support site for the Magento community. We will be providing updates on the new forum solution soon. For questions or concerns please email community@magento.com.

Magento Forum

Links im Footer werden mit SID verlinkt -> 404 Error (Bug?)
 
Lenny2
Sr. Member
 
Total Posts:  171
Joined:  2008-05-21
München
 

Bei mir kommt es manchmal vor, dass die Links im Footer anstatt

shopdomain.de/kundeninformationen

so aussehen:

shopdomain.de/?SID=ZJrQYjey/Fxb+zAg7BHuLzNzv34gjBGujLScyhqEqDk=kundeninformationen

Daraufhin erhalte ich natürlich einen 404 Fehler.

Wenn ich daraufhin im Backend den Cache update - sind die Links wieder korrekt!

Woran liegt das? BUG?

Gruß
Frank

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
jan212
Guru
 
Avatar
Total Posts:  407
Joined:  2008-01-03
 

Also mir ist nichts dergleichen bekannt… Wie hast du die denn eingebunden?

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Lenny2
Sr. Member
 
Total Posts:  171
Joined:  2008-05-21
München
 

Hi Jan,
regulär über den statischen Block “footer links”:
<ul>
<li><a href="{{store url=""}}kundeninformationen">Kundeninformationen</a></li>
<li><a href="{{store url=""}}mobilfunktarife">Mobilfunktarife</a></li>
<li><a href="{{store url=""}}allgemeine-geschaeftsbedingungen">AGB’s</a></li>
<li class="last"><a href="{{store url=""}}impressum">Impressum</a></li>
</ul>

Ist mir jetzt schon zweimal passiert…
Gruß Frank

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Back to top