Posting in the Magento forums has been disabled pending the implementation of a new and improved forum solution which should better serve the community.

For new questions please post at magento.stackexchange.com, the community-run support site for the Magento community. We will be providing updates on the new forum solution soon. For questions or concerns please email community@magento.com.

Magento Forum

Product Reviews not being submitted after 1.8.1 upgrade
 
HackyShacky
Jr. Member
 
Total Posts:  1
Joined:  2013-07-18
 

If someone is maybe having the same issue:

I added product reviews to the product view page.
After the upgrade the “submitted for moderation” message no longer appears after submitting reviews & they also do not show up in the db/backend.

In my case, the solution ended up being in /app/design/frontend/themename/default/template/review/form.phtml
<form action="<?php echo $this->getAction() ?>” method="post" id="review-form">
<?php echo $this->getBlockHtml('formkey'); ?>

Hope it helps someone else that might be having a similar issue..

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
yoyo1976
Jr. Member
 
Total Posts:  1
Joined:  2013-08-09
 

Could you explain a little bit more your answer? I have the same trouble...:(

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
madaman13
Jr. Member
 
Total Posts:  6
Joined:  2012-08-28
 

I was having the exact same issue and your post fixed it thank you!  To those still confused, paste the line in RED directly after the line above it in his example in the forms.phtml file you use (I had to modify my themes file).  There were a bunch of older threads talking about this issue but their fixes didn’t work, but this did.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
seoagencias
Jr. Member
 
Total Posts:  1
Joined:  2014-01-21
 

It is very good advice ... it functional

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
msawyers
Jr. Member
 
Total Posts:  2
Joined:  2014-04-28
 

I had the same problem. This worked

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
satmagic
Jr. Member
 
Total Posts:  1
Joined:  2009-10-15
 

Thanks! This worked.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Back to top