Posting in the Magento forums has been disabled pending the implementation of a new and improved forum solution which should better serve the community.

For new questions please post at magento.stackexchange.com, the community-run support site for the Magento community. We will be providing updates on the new forum solution soon. For questions or concerns please email community@magento.com.

Magento Forum

Articlevariants
 
breastfed
Sr. Member
 
Avatar
Total Posts:  194
Joined:  2007-09-24
Münster - Germany
 

Hello

i have a Questing pending Variants of certain Articles.

I build an attributeset for “textile” to have dropdowns for “color” or “size”. Different “size” would rise the price.

Now. I am thinking of having a omputer in the Shop. Configurable would be “Harddrive”, “Ram” and “Processor”.

BUT

Do i have to add 9 Articles (3 harddrives, 3 CPUs and 3 Rams) into the System or is there any chance to add 1 Product, called “Base system” and add the attributes to configure the Price in the Shop.
So the Shopowner would not have to add 8 more Porducts.

Thank you

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
breastfed
Sr. Member
 
Avatar
Total Posts:  194
Joined:  2007-09-24
Münster - Germany
 

Nobody any idea?

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
breastfed
Sr. Member
 
Avatar
Total Posts:  194
Joined:  2007-09-24
Münster - Germany
 

Really no Chance to do it?

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
breastfed
Sr. Member
 
Avatar
Total Posts:  194
Joined:  2007-09-24
Münster - Germany
 

Could we get an official Statement of a Magento Member?

Thank you.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
breastfed
Sr. Member
 
Avatar
Total Posts:  194
Joined:  2007-09-24
Münster - Germany
 

INteressting!

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
breastfed
Sr. Member
 
Avatar
Total Posts:  194
Joined:  2007-09-24
Münster - Germany
 

Hello - maybe now Somebody could tell me something?!

Thank you!

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
J_T_
Mentor
 
Avatar
Total Posts:  1961
Joined:  2008-08-07
London-ish, UK
 
breastfed - 01 June 2008 11:07 PM

Really no Chance to do it?

It’s Open Source so the answer is always “Yes, it’s possible!” wink

You just have to start clacking on that keyboard and code it yourself.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
breastfed
Sr. Member
 
Avatar
Total Posts:  194
Joined:  2007-09-24
Münster - Germany
 

Serious Answer are welcome too.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
J_T_
Mentor
 
Avatar
Total Posts:  1961
Joined:  2008-08-07
London-ish, UK
 
breastfed - 25 May 2008 03:18 AM

Hello

Hello, again.

breastfed - 25 May 2008 03:18 AM

Do i have to add 9 Articles (3 harddrives, 3 CPUs and 3 Rams) into the System

Yes, you do. Unless…

breastfed - 25 May 2008 03:18 AM

or is there any chance to add 1 Product, called “Base system” and add the attributes to configure the Price in the Shop.

...you can code it this way.

breastfed - 25 May 2008 03:18 AM

Thank you

You are welcome.

Regards,

Your friendly I-will-answer-your-4-month-old-thread-only-to-be-told-I-have-to-be-serious samaritan.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Back to top