Posting in the Magento forums has been disabled pending the implementation of a new and improved forum solution which should better serve the community.

For new questions please post at magento.stackexchange.com, the community-run support site for the Magento community. We will be providing updates on the new forum solution soon. For questions or concerns please email community@magento.com.

Magento Forum

Error in configuration/categories
 
FlakyJake
Jr. Member
 
Total Posts:  14
Joined:  2008-01-14
 

Now getting this error since latest update when I click on configuration/categories? any ideas?

Warning: include(Mage/Adminhtml/Model/System/Config/Backend/Seo/Product.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/justmodelsandkits.co.uk/httpdocs/app/code/core/Mage/Core/functions.php on line 44
Trace:
#0 /var/www/vhosts/justmodelsandkits.co.uk/httpdocs/app/code/core/Mage/Core/functions.php(44): mageCoreErrorHandler(2, ‘include(Mage/Ad...’, ‘/var/www/vhosts...’, 44, Array)
#1 /var/www/vhosts/justmodelsandkits.co.uk/httpdocs/app/code/core/Mage/Core/functions.php(44): __autoload()
#2 [internal function]: __autoload(’Mage_Adminhtml_...’)
#3 /var/www/vhosts/justmodelsandkits.co.uk/httpdocs/app/code/core/Mage/Core/Model/Config.php(696): class_exists(’Mage_Adminhtml_...’)
#4 /var/www/vhosts/justmodelsandkits.co.uk/httpdocs/app/Mage.php(294): Mage_Core_Model_Config->getModelInstance(’adminhtml/syste...’, Array)
#5 /var/www/vhosts/justmodelsandkits.co.uk/httpdocs/app/code/core/Mage/Adminhtml/Block/System/Config/Form.php(232): Mage::getModel(’adminhtml/syste...’)
#6 /var/www/vhosts/justmodelsandkits.co.uk/httpdocs/app/code/core/Mage/Adminhtml/Block/System/Config/Form.php(170): Mage_Adminhtml_Block_System_Config_Form->initFields(Object(Varien_Data_Form_Element_Fieldset), Object(Mage_Core_Model_Config_Element), Object(Mage_Core_Model_Config_Element))
#7 /var/www/vhosts/justmodelsandkits.co.uk/httpdocs/app/code/core/Mage/Adminhtml/Block/System/Config/Edit.php(84): Mage_Adminhtml_Block_System_Config_Form->initForm()
#8 /var/www/vhosts/justmodelsandkits.co.uk/httpdocs/app/code/core/Mage/Adminhtml/controllers/System/ConfigController.php(78): Mage_Adminhtml_Block_System_Config_Edit->initForm()
#9 /var/www/vhosts/justmodelsandkits.co.uk/httpdocs/app/code/core/Mage/Core/Controller/Varien/Action.php(342): Mage_Adminhtml_System_ConfigController->editAction()
#10 /var/www/vhosts/justmodelsandkits.co.uk/httpdocs/app/code/core/Mage/Core/Controller/Varien/Router/Admin.php(148): Mage_Core_Controller_Varien_Action->dispatch(’edit’)
#11 /var/www/vhosts/justmodelsandkits.co.uk/httpdocs/app/code/core/Mage/Core/Controller/Varien/Front.php(146): Mage_Core_Controller_Varien_Router_Admin->match(Object(Mage_Core_Controller_Request_Http))
#12 /var/www/vhosts/justmodelsandkits.co.uk/httpdocs/app/Mage.php(427): Mage_Core_Controller_Varien_Front->dispatch()
#13 /var/www/vhosts/justmodelsandkits.co.uk/httpdocs/index.php(40): Mage::run(’default’)
#14 {main}

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
lisali
Enthusiast
 
Avatar
Total Posts:  889
Joined:  2008-04-28
London, UK
 

Hi there,

Have you checked your .htaccess file? If you had rewrites enabled, they may be disabled now.
Lisa

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
FlakyJake
Jr. Member
 
Total Posts:  14
Joined:  2008-01-14
 

will do, but everything else works fine?? which is weird..

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
lisali
Enthusiast
 
Avatar
Total Posts:  889
Joined:  2008-04-28
London, UK
 

Maybe the update was not successfull - do a backup and try updating again maybe?

Did you use Magento Connect to update?

Lisa

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Back to top