Posting in the Magento forums has been disabled pending the implementation of a new and improved forum solution which should better serve the community.

For new questions please post at magento.stackexchange.com, the community-run support site for the Magento community. We will be providing updates on the new forum solution soon. For questions or concerns please email community@magento.com.

Magento Forum

Mall Online Dengan Magento
 
dnaff
Jr. Member
 
Total Posts:  1
Joined:  2010-03-03
 

Tanya ni
Aku newbie banget, baru kenal magento dua hari yang lalu dan sepertinya CMS ecommerce ini power dari artikel2 yang aku baca. Pertanyaannya bisa gak ya buat Mall Online pake magento. Di web itu ada banyak toko yang menyediakan barang. dan pelayanannya nanti di limpahkan ke masing2 toko itu. Contact us nya juga berisi contact dari masing2 toko yang tergabung di mall online tadi.
Saya tunggu jawabannya ya… bos2 magento yang udah senior.

Terima kasih, Matur Suwun.....

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
farisR
Jr. Member
 
Total Posts:  6
Joined:  2010-03-01
Gelnhausen, Germany
 

bisa aja. tapi ngga mudah. yah namanya juga free. skill css, xml, php, html itu wajib.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
zuchri
Jr. Member
 
Total Posts:  3
Joined:  2010-10-08
 

yap, magento support multi store, bisa dilihat contohnya di http://www.crucialwebhost.com/blog/how-to-setup-multiple-magento-stores/

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
lovesecret
Jr. Member
 
Total Posts:  2
Joined:  2011-02-03
 

I am a little curious, can anyone explain ?

Funny Love Quotes | Sagittarius

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Back to top