Posting in the Magento forums has been disabled pending the implementation of a new and improved forum solution which should better serve the community.

For new questions please post at magento.stackexchange.com, the community-run support site for the Magento community. We will be providing updates on the new forum solution soon. For questions or concerns please email community@magento.com.

Magento Forum

Probleem bij vertaling
 
marcoroemers
Jr. Member
 
Total Posts:  4
Joined:  2010-02-14
The Netherlands
 

Wij hebben de Nederlandse vertaling gedownload. Wij hebben de hele site bijna vertaald gekregen, behalve 2 dingen.

Wij hebben voor de facturen Grand Total (Excl.Tax) en Grand Total (Incl.Tax), dit blijft in het engels staan, de rest is keurig vertaald. Alle excell mappen zijn nagegaan en alles lijkt in orde. Zie attachment

Weet iemand een oplossing?

File Attachments
Fact. store.pdf  (File Size: 20KB - Downloads: 1453)
 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
sattronics
Jr. Member
 
Total Posts:  5
Joined:  2010-02-03
 

moet je in PHP aanpassen, ik had hetzelfde probleem :

app/design/frontend/base/default/template/tax/checkout/grandtotal.phtml

vrgr Marco

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
OnnoYW
Jr. Member
 
Total Posts:  3
Joined:  2010-04-13
 

Bedankt Sattronics, dit werkte ook voor mij smile (1.4.0.1)

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
ODL
Jr. Member
 
Total Posts:  14
Joined:  2009-05-11
 

Voor de netheid kun je beter de volgende regels aan locale/nl_NL/Mage_Tax.csv toevoegen.
Op deze manier hoef je ook niks aan te passen in de html/php bestanden.

"Grand Total Excl. Tax""Totaalbedrag exclusief BTW"
"Grand Total Incl. Tax"
"Totaalbedrag inclusief BTW"
 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Rick Ka
Jr. Member
 
Total Posts:  3
Joined:  2010-06-23
 

Ik heb beide oplossingen geprobeerd maar het blijft in het Engels staan,
iemand enig idee waar dit door kan komen?

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
E-volve.nl
Jr. Member
 
Total Posts:  9
Joined:  2010-04-28
 

Voor Grand Total kun je het volgende toevoegen aan Mage_Tax.csv:

"Grand Total (Excl. Tax)","Totaalbedrag (Excl. BTW)"
"Grand Total (Excl.Tax)"
,"Totaalbedrag (Excl.BTW)"
"Grand Total (Incl. Tax)"
,"Totaalbedrag (Incl. BTW)"
"Grand Total (Incl.Tax)"
,"Totaalbedrag (Incl.BTW)"
"Grand Total Excl. Tax"
,"Totaalbedrag Excl. BTW"
"Grand Total Incl. Tax"
,"Totaalbedrag Incl. BTW"

Subtotaal bedragen weergeven zowel incl. als excl. BTW blijft ook Engels.
Hiervoor kun je het volgende toevoegen aan je Mage_Tax.csv:

"Subtotal (Excl. Tax)","Subtotaal (Excl. BTW)"
"Subtotal (Excl.Tax)"
,"Subtotaal (Excl.BTW)"
"Subtotal (Incl. Tax)"
,"Subtotaal (Incl. BTW)"
"Subtotal (Incl.Tax)"
,"Subtotaal (Incl.BTW)"
 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Blokjes&Zo
Jr. Member
 
Total Posts:  9
Joined:  2010-10-04
 

Toch blijft dan het Grand total staan in de verzonden e-mails!!
En dat frustreert enorm!

ik snap niet wat ik nog kan proberen!

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
IQ
Jr. Member
 
Total Posts:  1
Joined:  2010-08-19
 
Blokjes&Zo; - 18 October 2010 10:19 AM

Toch blijft dan het Grand total staan in de verzonden e-mails!!
En dat frustreert enorm!

ik snap niet wat ik nog kan proberen!

Met het gratis programma’tje Agent Ransack (even googelen) kun je heel gemakkelijk al je bestanden op tekst laten doorzoeken.

Suc6
Intertasq

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Goos
Jr. Member
 
Total Posts:  1
Joined:  2011-01-19
 

Ik heb dat dat tooltje gedownlaod, maar nu weet ik nog niet hoe ik via ftp in de bestanden op de server kan kijken.
Of moet ik daarvoor eerst alles naar mijn laptop halen?

Alvast bedankt voor je reactie.
Goos

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
quantoms
Member
 
Total Posts:  57
Joined:  2011-03-17
 

Bekend probleem. Bij mij werkte niets, behalve dit:

Ga naar:

/public_html/app/code/core/Mage/Tax/Block/Sales/Order

En open tax.php

Verander in ‘Grand Total (Incl. TAX)’ in hoe je het wenst te benoenem.

That’s it smile

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Back to top