Posting in the Magento forums has been disabled pending the implementation of a new and improved forum solution which should better serve the community.

For new questions please post at magento.stackexchange.com, the community-run support site for the Magento community. We will be providing updates on the new forum solution soon. For questions or concerns please email community@magento.com.

Magento Forum

Official Magento Romanian Translation (ro_RO)
 
Ciobi
Jr. Member
 
Total Posts:  10
Joined:  2009-08-11
 

Am gasit solutia.
In “page.xml” am modificat din:

<action method="addJs" ifconfig="dev/translate_inline/active"><script>mage/translate.js</script></action>
in
<action method="addJs"><script>mage/translate.js</script></action>
 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
KambinatoR
Jr. Member
 
Total Posts:  3
Joined:  2010-01-22
 

Ajutati-ma va rog!
Am instalat traducerea, dar vad in romana numai partea de Administrare (BackEnd)
pe site (FrontEnd) tot in engleza este.

Cum fac sa am si pe site in romana totul? sau site-ul trebuie sa-l traduc singur din cod? ce trebuie sa modific ca sa fie si site-ul in romana?

Va multumesc!

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
KambinatoR
Jr. Member
 
Total Posts:  3
Joined:  2010-01-22
 

am gasit, multumesc!

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
sanatateee
Jr. Member
 
Total Posts:  2
Joined:  2010-01-31
 

Salut,

Felicitari si multumiri celor ce au efectuat traducerea. Lucrez la un nou proiect si vreau sa testez magento ca posibila solutie, eu pana acum lucrand cu oscommerce.
Legat de traducere ma intereseaza sa stiu daca versiunea din febriuarie 2009 este compatibila cu versiunea 1.3.2.4 ?

Multumesc,
Marian

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
PetracheNicolae
Jr. Member
 
Total Posts:  25
Joined:  2009-12-12
 

in primul rand vreau sa multumesc celor care au depus efortul imens de a face posibila traducerea in romana, asa cum este ea. daca nu treceam prin fiecare linie de cod nu as fi banuit cata munca poate fi la asa ceva comparativ cu oscommerce (numai la un fisier sunt aproape 1000 linii cod). ceea ce au reclamat destui (traducere defectoasa uneori) se confirma dar tinand cont de volumul imens de lucru sunt scapari absolut normale si mai ales fiecare are propria lui varianta de traducere a unei fraze. ca urmare am hotarat sa imi aduc si eu contributia (daca va ajuta pe cineva va fi bine, daca nu iar bine) prin furnizarea traducerii in romana actualizata de mine

File Attachments
ro_RO.zip  (File Size: 144KB - Downloads: 585)
 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
PetracheNicolae
Jr. Member
 
Total Posts:  25
Joined:  2009-12-12
 

nu folositi deocamdata versiunea pusa de mine. am inceput sa intru pe site si am gasit inca o gramada de greseli de formulare. mai este cale lunga se pare. am sa revin cand o s aam versiunea mai slefuita

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Lucrian
Member
 
Avatar
Total Posts:  43
Joined:  2010-04-16
Galaţi, România, Europa, Terra, Calea Laptelui
 

exista vreo traducere valabila pt versiunea 1.4.0.1 de magento ?

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Petrache Nicolae
Jr. Member
 
Total Posts:  29
Joined:  2010-03-09
 
Lucrian - 20 May 2010 12:42 AM

exista vreo traducere valabila pt versiunea 1.4.0.1 de magento ?

nu. eu folosesc ultima versiune de traducere disponibila aici dar cu modificari masive in functie de site-ul meu. cred ca este valabil indiferent de site. va trebuie adaptata la acel site traducerea

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
matrixn
Jr. Member
 
Total Posts:  9
Joined:  2008-10-20
 

poti posta te rog traducerea ta… o voi modifica si adapta la ce am eu.. intrebarea era cat de mult este tradus din admin panel?

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
xtrabadx
Newbie
 
Total Posts:  0
Joined:  2010-07-26
 

Salut… vad ca ati gasit cu totii cate o solutie pentru language pack… dar poate careva va rog sa faca si un mic tutorial?
si pentru cei care abia incep cu chestia asta.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
cipmagro
Jr. Member
 
Total Posts:  6
Joined:  2010-08-31
 

de unde se modifica subiectul e-mail-urilor trimise la comanda noua ?

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
sile_c
Jr. Member
 
Total Posts:  1
Joined:  2010-12-27
 

se poate instala limba romana si pentru versiunea ver 1.4.2.0 ?

multumesc mult

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Radiomodele.RO
Jr. Member
 
Total Posts:  4
Joined:  2010-02-10
 

...trist dar adevarat, au trecut 3 major versions peste Magento si extensia de limba romana a ramas tot aceeasi, cea veche.... si cu “createur.ro” la fereastra de login…

asta este, ca majoritatea proiectelor romanesti, debuteaza in forta si se stinge rapid dupa ce a debutat… pacat.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
PetracheNicolae
Jr. Member
 
Total Posts:  25
Joined:  2009-12-12
 
Radiomodele.RO - 19 February 2011 02:52 AM

...trist dar adevarat, au trecut 3 major versions peste Magento si extensia de limba romana a ramas tot aceeasi, cea veche.... si cu “createur.ro” la fereastra de login…

asta este, ca majoritatea proiectelor romanesti, debuteaza in forta si se stinge rapid dupa ce a debutat… pacat.

Privesti doar o parte a monedei....eu de exemplu am ajuns sa regret faptul ca am postat traducerea care o aveam pe site-ul meu....din 2 in 2 zile ma zapacesc clienti care primesc mailul de confirmare a comenzii si acolo apar datele mele. o firma de cosmetice si una de incaltaminte. i-am suant de 5-6 ori pe fiecare, le-am spsu sa isi modifice fisierele fiindca clientii lor primesc datele mele si rezultatul este acelasi. nu se deranjeaza. permanent trebuie sa dau explicatii de ce au primit ei datele mele. eu unul nu mai fac imprudenta sa mai incarc ceva...daca nici macar sa inlocuiesti cateva date in anumite fisiere este prea greu. si ar mai fi un aspect. eu sunt pe versiunea 1.4.0.1. versiunea urmatoare scoasa a adus cateva zeci de linii numai la un fisier.  la cate fisiere sunt in magento...mii de linii care trebuie remodificate. eu unul am decis sa raman la 1.4.0.1

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Radiomodele.RO
Jr. Member
 
Total Posts:  4
Joined:  2010-02-10
 

La mine nici macar nu-i atat de complicat… imi doream sa fie traduse chestiile de baza, nu vorbeam de traduceri complete pe care alte natii sunt in stare sa si le faca si sa si le posteze singuri - vezi exemplul traducerilor in limba turca, maghiara, etc.

Nu e nicio tragedie, sincer, doar o constatare a crudei realitati smile

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Back to top