Posting in the Magento forums has been disabled pending the implementation of a new and improved forum solution which should better serve the community.

For new questions please post at magento.stackexchange.com, the community-run support site for the Magento community. We will be providing updates on the new forum solution soon. For questions or concerns please email community@magento.com.

Magento Forum

Error accessing to catalog in the Admin/System/Configuration
 
Andrea, Argentina
Sr. Member
 
Total Posts:  164
Joined:  2007-12-05
Buenos Aires, Argentina
 

When I want to enter to “catalog” in the catalog section into system/configuration wether in the default scope or the store view scope, I receive the following ERROR:

----------------------
There has been an error processing your request.

Warning: include(Mage/Adminhtml/Model/System/Config/Backend/Seo/Product.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/cineclas/public_html/magento7/app/code/core/Mage/Core/functions.php on line 44
Trace:
#0 /home/cineclas/public_html/magento7/app/code/core/Mage/Core/functions.php(44): mageCoreErrorHandler(2, ‘include(Mage/Ad...’, ‘/home/cineclas/...’, 44, Array)
#1 /home/cineclas/public_html/magento7/app/code/core/Mage/Core/functions.php(44): __autoload()
#2 /home/cineclas/public_html/magento7/app/code/core/Mage/Core/Model/Config.php(696): __autoload(’Mage_Adminhtml_...’)
#3 /home/cineclas/public_html/magento7/app/Mage.php(294): Mage_Core_Model_Config->getModelInstance(’Mage_Adminhtml_...’)
#4 /home/cineclas/public_html/magento7/app/code/core/Mage/Adminhtml/Block/System/Config/Form.php(232): Mage::getModel(’adminhtml/syste...’, Array)
#5 /home/cineclas/public_html/magento7/app/code/core/Mage/Adminhtml/Block/System/Config/Form.php(170): Mage_Adminhtml_Block_System_Config_Form->initFields(’adminhtml/syste...’)
#6 /home/cineclas/public_html/magento7/app/code/core/Mage/Adminhtml/Block/System/Config/Edit.php(84): Mage_Adminhtml_Block_System_Config_Form->initForm(Object(Varien_Data_Form_Element_Fieldset), Object(Mage_Core_Model_Config_Element), Object(Mage_Core_Model_Config_Element))
#7 /home/cineclas/public_html/magento7/app/code/core/Mage/Adminhtml/controllers/System/ConfigController.php(78): Mage_Adminhtml_Block_System_Config_Edit->initForm()
#8 /home/cineclas/public_html/magento7/app/code/core/Mage/Core/Controller/Varien/Action.php(342): Mage_Adminhtml_System_ConfigController->editAction()
#9 /home/cineclas/public_html/magento7/app/code/core/Mage/Core/Controller/Varien/Router/Admin.php(148): Mage_Core_Controller_Varien_Action->dispatch()
#10 /home/cineclas/public_html/magento7/app/code/core/Mage/Core/Controller/Varien/Front.php(146): Mage_Core_Controller_Varien_Router_Admin->match(’edit’)
#11 /home/cineclas/public_html/magento7/app/Mage.php(427): Mage_Core_Controller_Varien_Front->dispatch(Object(Mage_Core_Controller_Request_Http))
#12 /home/cineclas/public_html/magento7/index.php(40): Mage::run()
#13 {main}
----------------------------------

Please, tell me if this is a bug, because I didn’t see this error in earlier Magento versions.

Thank you
Andrea

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Back to top