Posting in the Magento forums has been disabled pending the implementation of a new and improved forum solution which should better serve the community.

For new questions please post at magento.stackexchange.com, the community-run support site for the Magento community. We will be providing updates on the new forum solution soon. For questions or concerns please email community@magento.com.

Magento Forum

PHP-CGI not loading
 
gento
Jr. Member
 
Total Posts:  16
Joined:  2007-09-30
 

I uploaded the php5-cgi to the cgi-bin directory and had to add a .htaccess file (i did not have any in my magento/var directory).

This is what it looks like:

php_flag magic_quotes_gpc off 
php_flag short_open_tag on 

Action php5
-cgi /cgi-bin/php5-cgi 
AddHandler php5
-cgi .php
 
DirectoryIndex index
.php 
 
RewriteEngine on 
 
RewriteCond 
%{REQUEST_FILENAME} !-
RewriteCond 
%{REQUEST_FILENAME} !-
RewriteCond 
%{REQUEST_FILENAME} !-
 
RewriteRule 
.* index.php

Unfortunately it’s not loading. I did set 755 permissions for the php5-cgi script.

The cgi-bin directory is sitting at root level so the site relative path /cgi-bin/php5-cgi in .htaccess Action line should work, right?

Many thanks!

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Sousa
Guru
 
Avatar
Total Posts:  348
Joined:  2007-09-02
Porto, Portugal
 

try this: http://www.magentocommerce.com/boards/viewthread/804/

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Back to top