Magento Forum

   
Google Analytics code not showing
 
spib
Jr. Member
 
Total Posts:  7
Joined:  2008-07-26
 

Hi,

We are running Magento v1.3.2.1 and I cannot seem to get the google analytics code to work. I have done the following

1) Enabled analytics in the admin panel in System->Configuration->Google API->Google Analytics
2) Entered our GA code in the form UA-XXXXXXXX-1
3) Cleared all caches
4) Added <?php echo $this->getChildHtml('before_body_end') ?> to the bottom of all template pages

Even after all this I do not see the google analytics script in ‘View Source’. I’ve tried other browsers, logging out etc and still no joy.

Is there anything else I can check?

http://www.hormonewellstore.com/

Thanks

James

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
spib
Jr. Member
 
Total Posts:  7
Joined:  2008-07-26
 

We’ve temporarily hard-coded the tracking code into the template until this is resolved but if anyone can offer any suggestions we’d appreciate it

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
spib
Jr. Member
 
Total Posts:  7
Joined:  2008-07-26
 

Anyone have any suggestions for this?

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Matchello
Jr. Member
 
Total Posts:  10
Joined:  2009-07-25
 

With Magento v.1.3.2.4 it works.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
spib
Jr. Member
 
Total Posts:  7
Joined:  2008-07-26
 

Is there a bug fix in that release? I couldn’t see anything in the release notes

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
piotr_cz
Jr. Member
 
Avatar
Total Posts:  9
Joined:  2009-03-10
 

Just a note,
make sure you didn’t disabled it in System > Configuration > Advanced > Mage_GoogleAnalytics.

I did it when I first started the project and forgot about it.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
    Back to top