Zdravím,
mám takový problém, potřeboval bych, aby se mi všechny ceny v katalogu a v checkoutu zobrazovali s DPH, protože pak si udělám objednávku třeba na 1000Kč, projdu celým chechkoutem a všude budu mít cenu 1000 Kč. Ve skutečnosti ale budu muset zaplatit např. 1019Kč + dopravu.
Zkoušel jsem v admin/system_config/edit/section/sales/ nastavit Katalogové ceny obsahují daň na ano, ale to bohužel nefunguje. Nevíte tedy někdo jak na to?
To mi přijde jako dost zásadní problém v reálném nasazení magenta na český trh.
Ja take ne, teda za predpokladu spravneho pocitani dani 1000,- Kc + 19% = 1190,-
Navic podle mne to take nepocita dan, jenom to resi, zdali je cena s dani pro vypocet cestovneho a tak.
Ups
Jinak problém vyřešen… admin/system_config/edit/section/sales/ nastavit Katalogové ceny obsahují daň na ano ve skutečnosti funguje, jenom nepřepočítává ceny.
Je tedy taky možnost, abych poslal zákazníkovi např. fakturu bez DPH?
Jak s to to povedlo? I když přidám nové zbozí tak stále je bez DPH.....
Zadej do prohlížeče http://[URL tvého webu]/index.php/admin/system_config/edit/section/sales/ a tam si rozklikni výpočet daňě a Katalogové ceny obsahují daň nastav na Ano. Poté budeš při dalším přidávání produktů přidávat s dph. Akorát mi štve že třeba fakturu bez DPH z toho nevyjede… :(