Posting in the Magento forums has been disabled pending the implementation of a new and improved forum solution which should better serve the community.

For new questions please post at magento.stackexchange.com, the community-run support site for the Magento community. We will be providing updates on the new forum solution soon. For questions or concerns please email community@magento.com.

Magento Forum

getting images to show on related products
 
tracy_hill_uk
Jr. Member
 
Total Posts:  13
Joined:  2009-11-09
 

Any ideas?
The images on my upsell aren’t loading. im getting the placeholder, and the address is /cms/media/catalog/product/cache/1/small_image/125x/5e06319eda06f020e43594a9c230972d/images/catalog/product/placeholder/small_image.jpg
Can anyone help?

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
cloudquarry
Guru
 
Avatar
Total Posts:  528
Joined:  2008-11-19
 

Have you assigned thumbnail images for all of your items and refreshed the cache?

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
tracy_hill_uk
Jr. Member
 
Total Posts:  13
Joined:  2009-11-09
 

Hi,

Thanks for your response…

Yes, have cleared cache, thumbnails were uploaded prior to setting up upsell, however have set up a new product from scratch in the hope that this may help, but nothing..

Its just not saving the files in the rigth place i think.  So magento doesn’t know where to pull them from, therefore is just putting up default placeholder.

Its getting really frustrating now!

Any help really appreciated!

Thanks

Tracy

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Back to top