Posting in the Magento forums has been disabled pending the implementation of a new and improved forum solution which should better serve the community.

For new questions please post at magento.stackexchange.com, the community-run support site for the Magento community. We will be providing updates on the new forum solution soon. For questions or concerns please email community@magento.com.

Magento Forum

{"error”:true,"message”:"Invalid Form Key. Please refresh the page."}
 
idezine
Jr. Member
 
Total Posts:  2
Joined:  2009-10-13
 

I have updated from 1.2 to 1.3.2.4, the newest stable version.

It seems to be working fine, but i am encountering the error “{"error”:true,"message":"Invalid Form Key. Please refresh the page."}"
when currently i try to update the catalog.

My guess is something wrong w the javascript..or something.

Anyone can help me with this. Fed up trying to fix the issue.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
chaunh
Jr. Member
 
Total Posts:  1
Joined:  2009-03-19
 

i matched the same problem with you , btw i work in the lastest magento version 1.5.0.1. Any Ideal very appreciate

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Rabindra
Jr. Member
 
Avatar
Total Posts:  10
Joined:  2008-11-24
 

Same problem, I cannot add product to sub-category, though root category are appearing. Once I click “+” icon, it shows the same error. Help needed.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
SetuBridgeDev
Member
 
Avatar
Total Posts:  50
Joined:  2009-01-03
 

I am also getting same error when try to assign product to subcategory in edit product section. It was working fine before , but nw not sure what happens with this.  is there some sorted out this issue ?
For me it looks like issue is related to the cookie or session. Please some one from community team give advice on this. Error is coming on live site, It needs to be resolve ASAP.

Any help will be appreciated !!

Thanks,

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
silver_ring
Jr. Member
 
Total Posts:  3
Joined:  2010-08-31
 

Check your max_input_vars in php.ini file, maybe it’s not set and the default value (1000 vars) is applied. Set max_input_vars = 4000 will fix the issue

It’s worked for me.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
manbiz
Jr. Member
 
Total Posts:  5
Joined:  2010-02-19
 

using 1.4.1.1 version.

the solution didnt worked

the problem still exists… any idea?

thank you in advance

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
fawx
Jr. Member
 
Total Posts:  6
Joined:  2010-06-24
 

i was able to solve this by changing my post_max_size to a higher value.

i found this by checking error_log, so you may take a peek at it if you haven’t already.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Back to top