Posting in the Magento forums has been disabled pending the implementation of a new and improved forum solution which should better serve the community.

For new questions please post at magento.stackexchange.com, the community-run support site for the Magento community. We will be providing updates on the new forum solution soon. For questions or concerns please email community@magento.com.

Magento Forum

Stagiair + Magento. Wie heeft hier ervaring mee? 
 
Planet Group
Jr. Member
 
Total Posts:  1
Joined:  2009-12-30
 

Wij hebben sinds eind oktober een multishop van Magento draaien.

http://www.workplanet.nl
http://www.promoplanet.nl
http://www.safetyplanet.nl

Deze shops hebben we samen met een bureau ontwikkeld. We willen nu vervolgstappen zetten en de site verder optimaliseren.

Zijn er op dit gebied al ervaringen met stagiaires?

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Mindstretch
Guru
 
Avatar
Total Posts:  398
Joined:  2009-09-09
Enschede
 

In het verleden heb ik meermaals een bedrijf geholpen met het verkrijgen van een Erkend Leerbedrijf status. Dit is voor veel onderwijs instellingen ook een voorwaarde voor het samenwerken met jou en het beschikbaar stellen van stagiaires aan jouw organisatie. Je zult dus ook echt een meerwaarde moeten bieden, en het volstaat niet om iemand uitsluitend op één project te zetten: namelijk het oppimpen van je website.

Daarnaast moet je je goed beseffen dat het leren werken met Magento, zeker voor een nieuwkomer, niet iets is wat je even in een paar weken tijd doet; zelf trekken we bij het opleiden van nieuwe developers hier minstens drie maanden voor uit, en dan heb je het over die-hard PHP’ers die al geruime tijd in het vak zitten.

Verwacht dus geen wonderen. Het is immers niet voor niets een stagiair: hij of zij moet immers nog veel leren, dus je zult ook die ondersteuning moeten bieden en zelf kennis van zaken moeten hebben. Het alternatief is outsourcing. Prijstechnisch ook interessant, kwaliteit een stuk betrouwbaarder.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Back to top