Posting in the Magento forums has been disabled pending the implementation of a new and improved forum solution which should better serve the community.

For new questions please post at magento.stackexchange.com, the community-run support site for the Magento community. We will be providing updates on the new forum solution soon. For questions or concerns please email community@magento.com.

Magento Forum

Tekstiä hintalapun tilalle, esim. hinnat alkaen. 
 
uuze
Jr. Member
 
Total Posts:  2
Joined:  2009-12-11
 

Moro kaikille. Täällä työstetty magento kauppaa n. puoli vuotta ja kohta pitäis saada aukikin. Nyt olis ongelma hinnan esittämisen kanssa. Myyn useita tuotteita missä on eri kokoja ja mittoja. Kokoja on yhdestä tuotteesta jopa satoja jonka vuoksi en ole perustanut kaikista erillistä tuotetta vaan käyttänyt custom optionsia jossa antanut tuotteelle oman SKU:n ja hinnan. Tällä hetkellä asiakas siis näkee kaupassa tuotteen jossa hintana on 0 eur ja kun itse tuotetiedoissa valitsee oikean koon, antaa kauppa tuotteelle hinnan. Hinta menee oikein ja määränkin voi lisätä yksittäin. Tähän kuitenkin pitäisi saada muutama korjaus:

- Tuotteelle kaupan katalogi näkymässä 0eur hinnan tilalle pitäisi saada teksti hinnat alkaen xxeur. Eli hintalapun tilalle teksti mutta tuote olisi kuitenkin ostettavissa kun valitsee oikean koon. Kokeilin modules4magenton Call For Price lisäosaa mutta se estää tuotteen ostamisen kokonaan.
- Jokaisen koon kohdalla olisi mahdollisuus valita myös määrä ettei tarvitse tilata jokaista kokoa erikseen vaan voi ostaa haluamiansa kokoja tarvittavan määrän yhdellä ostoskoriin siirrolla.

Tästä otetaan vastaan myös kaupallisia tarjouksia jos jollakin on ratkaisua tarjolla tai pystyy sellaisen rakentamaan.

Vielä loppuun ISO KIITOS kaikille suomentajille ja muille kehittäjille!

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Back to top