Tök jó ez a magento, csak szívok ezzel a Magento connect-el, valamiért semmilyen kiegészítőt nem enged telepíteni, mindig ezt kapom:
Could not get contents of package "/home/webshop/public_html/downloader/pearlib/download/magento_absolute_theme_free-1.4.1.0.tgz". Invalid tgz file. Download of "magento-community/magento_absolute_theme_free" succeeded, but it is not a valid package archive Error: cannot download "magento-community/magento_absolute_theme_free" Install Errors Download failed PEAR ERROR: install failed
ezeket a tárhely webszerver php beállitásainál lehet beállítani (a pdo és curl) ha a tárhelyszolgáltatód nem állítja be kereshetsz másik tárhelyet,én localhoston beálligattam és jól müködik
milyen webszervert használsz? a php beállitásoknál keresd meg a php_pdo_mysql-t és a php_curl a webszervered php kiterjesztéseinél és rakj hozzájuk pipát és inditsd ujra a webszerver összes szolgáltatását
Feltelepítettem az EasyTabs-t. Működik is minden template alatt, csak pont az alatt nem, amit szeretnék használni.
Nem tudom, mit telepít. Azt írja, hogy fájlt nem módosít, de az biztos nem igaz. Próbáltam kicserélni a saját templatem style.css-ét és a view.phtml-jét a modern fájljaira, de nem segített. Melyik fájlt érintheti még az EasyTabs? Gondolom a view.phtml ben van valami, ami kiteszi, de mi? Nem találom.
Előre is köszi!
A connect-en keresztül letöltött kiegészítőket a downloader/pearlib/downloads könyvtárban keresheted (legalábbis így fejből erre emlékszem). Ott látod, milyen fájlokat telepített fel a szerverre.
A regisztráció validálásnál akadtam el, nevezetesen a születési dámutot sehogy sem fogadja el az 1.5. Volna valakinek ötlete, hogy mégis merre keressem hibát?
A jobb- és baloldali blokkokkal akadt egy kis problémám. Azt már tudom hogyan tüntessem el a kutyás és az iskolatáblás blokkot. A blokkok sorrendjét is meg tudtam valahogy változtatni.
A gondom az, hogy nem tudok új statikus tartalommal rendelkező blokkot létrehozni. Próbálkoztam a widgettel, de az csak simán “ráír a háttérre. Nem kapja meg azokat a formázásokat, mint a többi doboz. (fejléc, háttér, stb.)
Másik problémám, hogy ami elvileg van az sincs. Bővebben, például a popular tags blokk sem jelenik meg oldalt (sőt, sehol sem), pedig mindent beállítottam hozzá az adminban.
Remélem nem voltam túl kusza és valaki tud segíteni.
Egyáltalán működik még ez a magyar fórum? Néha valami magyarul nem tudó ad hülye válaszokat, de semmi komoly? Van valami ötlet, hogy hol tudnék segítséget kapni?
Egyáltalán működik még ez a magyar fórum? Néha valami magyarul nem tudó ad hülye válaszokat, de semmi komoly? Van valami ötlet, hogy hol tudnék segítséget kapni?
Haya
Láthatólag nem :( Pedig jól jönne a segítség…
És nekem sincs ötletem, hol kaphatnék