Posting in the Magento forums has been disabled pending the implementation of a new and improved forum solution which should better serve the community.

For new questions please post at magento.stackexchange.com, the community-run support site for the Magento community. We will be providing updates on the new forum solution soon. For questions or concerns please email community@magento.com.

Magento Forum

Adaugarea a noi filtre pt produse
 
ardeleanpc
Jr. Member
 
Total Posts:  17
Joined:  2009-11-24
 

Fara sa doresc sa abuzez prea mult de bunatatea dumneavoastra acesta este al 2 lea obstacol care ma opreste sa progresez cu magazinul meu magento.

Ce ma intereseaza in mod deosebit este cum as putea sa adaug niste filtre noi speciale pt o categorie aparte de exemplu:

-sa se poate filtra dupa pretul produsului (Pret (RON):)

-dupa producatori (Producatori:)

-etc etc

in acest fel utilizatorului sai fie mult mai usor de gasit produsul potrivit
deocamdata este doar price/position/name din default

Multumesc anticipat
Ardeleanpc

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
danielifrim7
Member
 
Avatar
Total Posts:  63
Joined:  2009-04-29
Bucuresti
 

Incearca aici:

http://www.magentocommerce.com/wiki/how_to/add_dropdown_list_of_manufactures_or_another_attribute
sau
http://www.magentocommerce.com/wiki/welcome_to_the_magento_user_s_guide/chapter_3#frontend_properties

In principiu raspunsul la majoritatea intrebarilor tale le poti gasi pe wiki smile:
http://www.magentocommerce.com/wiki/index/pages/

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
ardeleanpc
Jr. Member
 
Total Posts:  17
Joined:  2009-11-24
 

Iara tu rasberry sau esti foarte plictisit ori iti doresti cu adevarat sa ajuti :D

Multumesc frumos! studiez si pe wiki am studiat mult dar is asa pasta la limbaj html sau php ca ma puteti culege dp jos :D

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
dn_xp
Jr. Member
 
Total Posts:  4
Joined:  2008-11-08
 

Mai intai (daca ai produse cu filtre diferite): Admin seturi de atribute - Adauga set nou
Apoi adaugi atribute (Catalog/Atribute/Administrare). Aici este ceva de studiu pt. ce doresti, ex. pt. Producatori alegi DropDown, etc). Aceste atribute nu sunt atribuite nici unui set de produse asadar mergi inapoi la Adm. Set Atribute si asociezi atributul la setul respectiv prin drag & drop.

Proprietatile atributelor te las sa le descoperi singur

Setul de Atribute este util cand ai produse diferite ca detalii (ex. eu am Aparate de aer conditionat cu atribut: BTU, Producator, KW, Freon; Centrale termice cu Putere, KW Producatori [altii decat la aer])

Cam asa arata: http://www.constantamagazin.ro/constructii/aer-conditionat/aer-conditionat.html

Eu am Magento RO, daca nu te descurci mail me.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
maxdamage
Jr. Member
 
Total Posts:  4
Joined:  2009-05-19
Bucharest, Romania
 

edit: Wrong topic, please remove!

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
sanatateee
Jr. Member
 
Total Posts:  2
Joined:  2010-01-31
 

Salut,

Am rugamintea daca ma poate ajuta cineva cu informatii despre fisierele sursa ale functionalitatii
“SHOP BY” price, brands

unde se gasesc efectiv in structura aplicatiei ? ... ma refer aici la tot, js. xml, php

Si inca o intrebare ... credeti ca se poate porta usor catre alta solutie de e-commerce ?

Multumesc,

Marian

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
sc_mmc_srl
Jr. Member
 
Avatar
Total Posts:  15
Joined:  2010-04-18
Brasov
 
daniel.ifrim7 - 27 November 2009 10:18 AM

Incearca aici:

http://www.magentocommerce.com/wiki/how_to/add_dropdown_list_of_manufactures_or_another_attribute
sau
http://www.magentocommerce.com/wiki/welcome_to_the_magento_user_s_guide/chapter_3#frontend_properties

In principiu raspunsul la majoritatea intrebarilor tale le poti gasi pe wiki smile:
http://www.magentocommerce.com/wiki/index/pages/

Salut!
Intampin cam aceeasi problema. Nu reusesc sa imi apara filtrele dupa pret, categorie, etc. Am facut toate configurarile necesare (SPER!!! :D)
Problema de template nu este ca acestea sunt disponibile in cazul paginii de afisare a rezultatelor de cautare. Practic nu sunt disponibile in paginile cu produse. Ma interesaza sa pot selecta produsele in functie de pret (pret intre __ si intre __). Ce gresesc?
Sper ca m-am facut inteles…
Va multumesc anticipat!

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
cosmin_purcarea
Jr. Member
 
Total Posts:  16
Joined:  2010-09-28
 

salut, incerc si eu sa va deranjez cu o intrebare, are cineva idee cum pot afisa atributele in propriile lor grupuri? atasez si o poza sa intelegeti mai bine care este nelamurirea mea. As vrea sa pot face asta pentru view.phtml sau filter.phtml.

Image Attachments
groups.jpg
 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
FMEExtensions
Mentor
 
Avatar
Total Posts:  1298
Joined:  2009-08-07
 

For Shop by brands checkout this module .. And if any custom requirements then feel free to touch base on our Support forum.

Demo: http://demo.fmeextensions.com/fmecatalog/index.php/Brands.html

We would love some feeback ...

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Back to top