Posting in the Magento forums has been disabled pending the implementation of a new and improved forum solution which should better serve the community.

For new questions please post at magento.stackexchange.com, the community-run support site for the Magento community. We will be providing updates on the new forum solution soon. For questions or concerns please email community@magento.com.

Magento Forum

Error in live site after i enable cache - There has been an error processing your request. 
 
shayona
Jr. Member
 
Total Posts:  15
Joined:  2009-11-14
Ahmedabad, India
 

hi,

i complete the test in my live site so i want to enable cache in admin when i enable cache i am redirect to error page now i cant login into admin and my site is not working please help if you know issue

Warning: include(CLS/ThemeEmails/Model/Core/Translate.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/websitename/public_html/lib/Varien/Autoload.php on line 93
Trace:
#0 /home/websitename/public_html/lib/Varien/Autoload.php(93): mageCoreErrorHandler(2, ‘include(CLS/The...’, ‘/home/websitename/p...’, 93, Array)
#1 /home/websitename/public_html/lib/Varien/Autoload.php(93): Varien_Autoload::autoload()
#2 [internal function]: Varien_Autoload->autoload(’CLS_ThemeEmails...’)
#3 /home/websitename/public_html/app/code/core/Mage/Core/Model/Config.php(1084): spl_autoload_call(’CLS_ThemeEmails...’)
#4 /home/websitename/public_html/app/Mage.php(319): Mage_Core_Model_Config->getModelInstance(’CLS_ThemeEmails...’)
#5 /home/websitename/public_html/app/Mage.php(333): Mage::getModel(’core/translate’, Array)
#6 /home/websitename/public_html/app/code/core/Mage/Core/Model/App.php(838): Mage::getSingleton(’core/translate’, Array)
#7 /home/websitename/public_html/app/code/core/Mage/Core/Model/App/Area.php(145): Mage_Core_Model_App->getTranslator(’core/translate’)
#8 /home/websitename/public_html/app/code/core/Mage/Core/Model/App/Area.php(120): Mage_Core_Model_App_Area->_initTranslate()
#9 /home/websitename/public_html/app/code/core/Mage/Core/Model/App/Area.php(92): Mage_Core_Model_App_Area->_loadPart()
#10 /home/websitename/public_html/app/code/core/Mage/Core/Model/App.php(567): Mage_Core_Model_App_Area->load(’translate’)
#11 /home/websitename/public_html/app/code/core/Mage/Core/Controller/Varien/Action.php(443): Mage_Core_Model_App->loadArea()
#12 /home/websitename/public_html/app/code/core/Mage/Core/Controller/Front/Action.php(45): Mage_Core_Controller_Varien_Action->preDispatch(’frontend’)
#13 /home/websitename/public_html/app/code/core/Mage/Core/Controller/Varien/Action.php(365): Mage_Core_Controller_Front_Action->preDispatch()
#14 /home/websitename/public_html/app/code/core/Mage/Core/Controller/Varien/Router/Standard.php(248): Mage_Core_Controller_Varien_Action->dispatch()
#15 /home/websitename/public_html/app/code/core/Mage/Core/Controller/Varien/Front.php(158): Mage_Core_Controller_Varien_Router_Standard->match(’index’)
#16 /home/websitename/public_html/app/Mage.php(459): Mage_Core_Controller_Varien_Front->dispatch(Object(Mage_Core_Controller_Request_Http))
#17 /home/websitename/public_html/index.php(65): Mage::run()
#18 {main}

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
LionelH
Jr. Member
 
Total Posts:  12
Joined:  2010-01-10
 

Same here ... seems it happens when unsinstall an extension for email customisation.

Did you find a way to fix it yet ?

Lionel

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Back to top