Posting in the Magento forums has been disabled pending the implementation of a new and improved forum solution which should better serve the community.

For new questions please post at magento.stackexchange.com, the community-run support site for the Magento community. We will be providing updates on the new forum solution soon. For questions or concerns please email community@magento.com.

Magento Forum

TABLE RATE PATCH
 
pauljg1
Sr. Member
 
Avatar
Total Posts:  179
Joined:  2008-02-22
 

I noticed that the release notes for 1.0 states, that table rate shipping is not working and that a patch was due out a week after release.

Does anyone have the patch to fix tablerates?

Is there a member of the magento team who can answer this please.

Thanks

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
pauljg1
Sr. Member
 
Avatar
Total Posts:  179
Joined:  2008-02-22
 

Hello anyone there?

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
chac416
Jr. Member
 
Total Posts:  23
Joined:  2008-05-01
 

Actually, I just installed Magento. This is my first time using this software, and I can’t get the table rates to work. I’m not sure why.
What’s the thing with the table rate and patching?

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
pauljg1
Sr. Member
 
Avatar
Total Posts:  179
Joined:  2008-02-22
 

I should now work in rev 19700 see release notes . 1.0 the tablerates only work in you locale destination and not on mutiple destinations.

Make sure on table rates that each destination is in a 3 letter abrevation E.g GBR , ESP

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
_Lobo_
Member
 
Total Posts:  35
Joined:  2008-04-10
 

Im having the same problem ... I can’t import my CSV Im getting an error

My CSV file look like this:

Country;Region/State;Zip/Postal Code;Weight (and above);Shipping Price
USA
;AL;*;1;10
USA
;AK;*;1;10

any ideas what is wrong???

Im using version 1.0.19870

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
John
Sr. Member
 
Avatar
Total Posts:  129
Joined:  2007-12-20
Sheffield, United Kingdom
 

You could try a ‘,’ separated file instead of a ‘;’ separated file.

Rgds
John

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Back to top