Posting in the Magento forums has been disabled pending the implementation of a new and improved forum solution which should better serve the community.

For new questions please post at magento.stackexchange.com, the community-run support site for the Magento community. We will be providing updates on the new forum solution soon. For questions or concerns please email community@magento.com.

Magento Forum

Different images uploading in database problems
 
Danielc1234
Sr. Member
 
Avatar
Total Posts:  175
Joined:  2008-01-09
Miami, FL - United States
 

We are experiencing a problem when uploading images in the product database.
When we upload images, they tend to be images that we previously uploaded. Sometimes differnent images from products we have uploaded 3 or 4 times just before trying to upload.
There is typically 6 images per configurable product.
Any ideas?

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Brett
Sr. Member
 
Total Posts:  121
Joined:  2007-12-01
 

As far as I can tell, only the configurable product needs images. The seperate simple products within that configurable don’t need images.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Danielc1234
Sr. Member
 
Avatar
Total Posts:  175
Joined:  2008-01-09
Miami, FL - United States
 

Yes that I know, we are uploading to the configurable products.
That is when we get this happening. We are in the process of creating configurable products out of simple products. When we upload the images they are usually from previous uploads of configurable prouducts that we had just created and not the images that they are supposed to be. And yes we have triple checked that we are uploading the right images.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Back to top