Posting in the Magento forums has been disabled pending the implementation of a new and improved forum solution which should better serve the community.

For new questions please post at magento.stackexchange.com, the community-run support site for the Magento community. We will be providing updates on the new forum solution soon. For questions or concerns please email community@magento.com.

Magento Forum

How do I… search by SKU, order number, invoice number ? 
 
atlantide
Sr. Member
 
Avatar
Total Posts:  187
Joined:  2008-02-16
France
 

How do I search by entering SKU, order number, invoice number in the case ‘search entire site’ from backend ?

I would like to use my barcode reader : scan the barcode (which will be the SKU of the product, and then get the product on screen).
And I would like to do the same with order and invoice number.

How could I do that ?

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Argon2000
Member
 
Total Posts:  38
Joined:  2009-02-02
 

did you found any solution for this ?

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Adjustware
Guru
 
Avatar
Total Posts:  654
Joined:  2009-05-11
 

Please try Enhanced Order Filter extension. It allows to search orders by product names or by SKU.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
michele benvenuti
Member
 
Total Posts:  53
Joined:  2009-10-08
 

hi
I’ve a similar question.

my customer needs to use a barcode scanner to manage the items of his store.
for examle would be nice if the barcode scanner reading the barcode creates (authomatically) the sku of the product in magento (or eventually the id) .

is it possible ?
I shall I do that?

I’m running magento 1.3.4

thanks
mic b.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
dolito
Jr. Member
 
Total Posts:  22
Joined:  2009-08-24
Stuttgart, Germany
 

Hi,

I think you can use the scanner as a standard input device like your keyboard. So click the textfield, use the scanner, and the sku should be in the textfield.

Greetz dolito

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Back to top