Posting in the Magento forums has been disabled pending the implementation of a new and improved forum solution which should better serve the community.

For new questions please post at magento.stackexchange.com, the community-run support site for the Magento community. We will be providing updates on the new forum solution soon. For questions or concerns please email community@magento.com.

Magento Forum

dubbele SHOp BY box
 
J.S. Coolen
Sr. Member
 
Total Posts:  86
Joined:  2009-08-20
Den Haag, Nederland
 

In mijn webshop zijn ineens alle catogorieen dubbel:

www.jcsl.nl/webshop/

Hoe kan ik ddit aanpassen?

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
J_T_
Mentor
 
Avatar
Total Posts:  1961
Joined:  2008-08-07
London-ish, UK
 

Je lijkt het inmiddels gefixt te hebben, ik zie wel dubbel maar niet jouw categorien.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
J.S. Coolen
Sr. Member
 
Total Posts:  86
Joined:  2009-08-20
Den Haag, Nederland
 

ik zie het nog wel, het gaat om de catogorieen die links staan in het vak SHOP BY

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
J_T_
Mentor
 
Avatar
Total Posts:  1961
Joined:  2008-08-07
London-ish, UK
 

Ik zie het ja. Heb je ergens in een van de layout xml bestanden zo’n block verdubbeld. Weet zo niet uit m’n hoofd welke maar t’is in de layout folder van je design.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
J.S. Coolen
Sr. Member
 
Total Posts:  86
Joined:  2009-08-20
Den Haag, Nederland
 

Ik heb zelf niets in mijn layout aangepast. Misschien is het gebeurt met 1 van de mods die ik heb geinstalleerd, weet iemand een oplossing?

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
J_T_
Mentor
 
Avatar
Total Posts:  1961
Joined:  2008-08-07
London-ish, UK
 

Voordat ik iets significants installeer neem ik altijd een complete backup. Gaat er dan iets fout, dan kan ik met Beyond Compare eerst kijken wat er allemaal aangepast is. Zo’n layout probleem als dit is dan snel opgelost. Zo niet, kun je het makkelijk terugdraaien.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
J.S. Coolen
Sr. Member
 
Total Posts:  86
Joined:  2009-08-20
Den Haag, Nederland
 

Ik ben inmiddels begonnen om de layout aan te passen. Behoorlijk lastige klus,maar ik kom er wel.

weet iemand waar in het script het blok wordt behandeld?

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
J.S. Coolen
Sr. Member
 
Total Posts:  86
Joined:  2009-08-20
Den Haag, Nederland
 

Is er niemand die mij kan helpen?

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Gui
Guru
 
Avatar
Total Posts:  588
Joined:  2008-03-09
 

Je kan je de paden naar de blokken activeren in je configuratie>Winkel of Store View kiezen> Geavanceerd :: Ontwikkelaar>Debuggen

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
J.S. Coolen
Sr. Member
 
Total Posts:  86
Joined:  2009-08-20
Den Haag, Nederland
 

Ik heb dit aangezet, maar zie geen verschil bij die blokken, wel staan er overal \* maar niet bij die blokken aan de linkerkant.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
J.S. Coolen
Sr. Member
 
Total Posts:  86
Joined:  2009-08-20
Den Haag, Nederland
 

iemand die een idee heeft hoe dit op te lossen?

Het bestand left.phtml lijkt me goed:

<?php if (!Mage::registry('current_category')) return ?>
<?php $_categories
=$this->getCurrentChildCategories() ?>
<?php $_count 
is_array($_categories)?count($_categories):$_categories->count(); ?>
<?php 
if($_count): ?>
<div class="box layered-nav">
    <
div class="head">
        
    </
div>
    <
div class="border-creator">
        <
div class="narrow-by">
            <
dl id="narrow-by-list">
                <
dt><?php echo $this->__('Category'?></dt>
                <
dd>
                    <
ol>
                    
<?php foreach ($_categories as $_category): ?>
                        <?php 
if($_category->getIsActive()): ?>
                        
<li>
                            <
a href="<?php echo $this->getCategoryUrl($_category) ?>"<?php if ($this->isCategoryActive($_category)): ?> class="active"<?php endif ?>><?php echo $this->htmlEscape($_category->getName()) ?></a> (<?php echo $_category->getProductCount() ?>)
                        </
li>
                        
<?php endif; ?>
                    <?php 
endforeach ?>
                    
</ol>
                </
dd>
            </
dl><script type="text/javascript">decorateDataList('narrow-by-list')</script>
        
</div>
    </
div>
</
div>
<?php endif; ?>
 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Back to top