Magento Forum

   
Doesn’t work right
 
twick100
Member
 
Total Posts:  42
Joined:  2009-07-15
 

I got this to work fine but it pulls from the default package rather than the custom package that I have defined in configuration.  Is there a way to fix this?

It is getting a bunch of default values such as copyright info, etc…

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
twick100
Member
 
Total Posts:  42
Joined:  2009-07-15
 

How often does this get support?

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
track2525
Jr. Member
 
Total Posts:  3
Joined:  2009-07-15
 

DId you ever figure out how to get this extension to work? I seem to be capable of viewing the iphone page on my browser, but cannot view it on my iphone. AM I missing something?

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
twick100
Member
 
Total Posts:  42
Joined:  2009-07-15
 

I got it to work, just not right. 

I just put iPhone|iPod as the Matched expression and iphone as the value for each Templates, Skin, Layout, and Default.  This is in Configuration > Design > Themes

Worked to get iPhone view but doesn’t pull the right template/layout files.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
twick100
Member
 
Total Posts:  42
Joined:  2009-07-15
 

Apparently the developers of this don’t support their own extension anymore…

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
track2525
Jr. Member
 
Total Posts:  3
Joined:  2009-07-15
 

I followed the instructions given and I am still having trouble with getting my website to view on my iPhone. I used to get the iPhone view when I changed the Custom theme to iPhone. Now, I get some wierd looking default webpage. I feel like I’m close to getting it, but I am missing something. Any ideas would be appreciated.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
nextdigit
Jr. Member
 
Total Posts:  1
Joined:  2009-12-14
 

We are currently working to fix this issue for Magento ver. 1.3.2.4. As soon as it is fixed. We’ll post an update.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
    Back to top