Posting in the Magento forums has been disabled pending the implementation of a new and improved forum solution which should better serve the community.

For new questions please post at magento.stackexchange.com, the community-run support site for the Magento community. We will be providing updates on the new forum solution soon. For questions or concerns please email community@magento.com.

Magento Forum

Please help with error Warning: set_time_limit()
 
nuwear
Jr. Member
 
Total Posts:  10
Joined:  2008-01-16
 

I get this error every time i try to install magento, i have safe mode off

Warning: set_time_limit() [function.set-time-limit]: Cannot set time limit in safe mode in /var/www/vhosts/pointonweb.com/httpdocs/app/code/core/Mage/Install/controllers/WizardController.php on line 20
[0] in set_time_limit(120) in /var/www/vhosts/pointonweb.com/httpdocs/app/code/core/Mage/Install/controllers/WizardController.php on line 20
[1] in include("/var/www/vhosts/pointonweb.com/httpdocs/app/code/core/Mage/Install/controllers/WizardController.php") in /var/www/vhosts/pointonweb.com/httpdocs/app/code/core/Mage/Core/Controller/Varien/Router/Standard.php on line 125
[2] in Mage_Core_Controller_Varien_Router_Standard->match(Mage_Core_Controller_Request_Http) in /var/www/vhosts/pointonweb.com/httpdocs/app/code/core/Mage/Core/Controller/Varien/Front.php on line 147
[3] in Mage_Core_Controller_Varien_Front->dispatch() in /var/www/vhosts/pointonweb.com/httpdocs/app/Mage.php on line 424
[4] in Mage::run("default") in /var/www/vhosts/pointonweb.com/httpdocs/index.php on line 40

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
MKI-Miro
Jr. Member
 
Total Posts:  24
Joined:  2008-02-10
 

you are running magento in safe mode - and it is not possible
your hosting provider must turn off safe mode
or use cgi solution if you cant turn off safe mode

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
porridj
Jr. Member
 
Total Posts:  4
Joined:  2008-03-31
 

i had the same error, but it seemed to go away after closing that browser and restarting the install.  It seemed to relate to how quick the speed of the internet was going. dunno if it helps but just thought id say

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Back to top