Posting in the Magento forums has been disabled pending the implementation of a new and improved forum solution which should better serve the community.

For new questions please post at magento.stackexchange.com, the community-run support site for the Magento community. We will be providing updates on the new forum solution soon. For questions or concerns please email community@magento.com.

Magento Forum

USPS Patch for Community 1.3.1 - None was issued - My site is now broken.  URGENT HELP NEEDED
 
discountcoffee
Jr. Member
 
Avatar
Total Posts:  3
Joined:  2011-11-14
 

Does anyone have a fix for the USPS change that will work for community 1.3.1?  My current developer says he can’t figure out how to tweek the 1.4 patch to work.  Can anyone out there help me?  I can’t be the only one still using 1.3.1.  PLEASE...HELP.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
mattmess
Jr. Member
 
Total Posts:  3
Joined:  2009-12-03
 

Did you ever find a solution to this? I\\\’m looking for one as well.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
discountcoffee
Jr. Member
 
Avatar
Total Posts:  3
Joined:  2011-11-14
 

I can recommend Karen from WebShopApps - she believes she can write a fix to this.  She could not help me because my website code is not mine and is controled by a 3rd party that would not give her access to the code.  It may be worth reaching out to her.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Back to top