Posting in the Magento forums has been disabled pending the implementation of a new and improved forum solution which should better serve the community.

For new questions please post at magento.stackexchange.com, the community-run support site for the Magento community. We will be providing updates on the new forum solution soon. For questions or concerns please email community@magento.com.

Magento Forum

[1.0] Backup funzt nicht
 
jan212
Guru
 
Avatar
Total Posts:  407
Joined:  2008-01-03
 

Hallo Leute,

irgendwie funzt bei mir das Backup nicht mehr, hat jemand da ähnliche Probleme?
Beim Novalis klappt es auf jeden Fall, bei mir nicht! Nach dem klicken auf “Sicherung erstellen” kurzes Laden, nix passiert.
Hab dann mal ein mit der 0.9.7740 ein Backup erstellt und manuell in den 1.0er Ordner gezogen, wird auch korrekt angezeigt.

In der 0.9.7740 hatte ich damit keine Probleme, die Konfiguration ist die gleiche
---
VZ
var/backups
usr: wwwrun
grp: www
chmod: 777
---

somebody ne idee?

Gruß
Jan

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
jan212
Guru
 
Avatar
Total Posts:  407
Joined:  2008-01-03
 

Habs hingekriegt, sehr mysteriös. Nachdem ich nochmal die GID und UID + chmod 755 statt per bash via FTP auf das übergeordnete VZ /var gemacht habe funzt es…

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
wflorian
Jr. Member
 
Total Posts:  22
Joined:  2007-12-31
Germany
 

hmm bekomm es auch nicht hin:

There has been an error processing your request.

Cannot send headers; headers already sent in /app/code/core/Mage/Core/functions.php, line 191

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Back to top