Magento Forum

   
Changes in admin won’t reflect in front end - sometimes takes 1/2 hour to show changes??! 
 
lurebeauty
Sr. Member
 
Avatar
Total Posts:  229
Joined:  2009-07-06
 

Is anyone else having a recurring problem where if you add a subcategory (and i did make sure everything was turned ON to YES), but the category just won’t show up, and then 10 minutes later it is there.  we are having that problem and its really annoying.  And now if we change a description of a product, the changes do not reflect in the front end.  Sometimes 1/2 hour later we will look and there it is.

We even tried refreshing cache , doesn’t help.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
lurebeauty
Sr. Member
 
Avatar
Total Posts:  229
Joined:  2009-07-06
 

To top it off the sites run so slow in front end and admin, “please wait” is all we get every other page we try to edit.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Revilo
Member
 
Avatar
Total Posts:  68
Joined:  2009-03-19
 

Have you tried reindexing etc? Its under the refresh cache section…

Hope that helps.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
lurebeauty
Sr. Member
 
Avatar
Total Posts:  229
Joined:  2009-07-06
 

I will try that, I wasn’t sure if that was something I should mess with, but thank you so much for your advice!!!

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
    Back to top