Posting in the Magento forums has been disabled pending the implementation of a new and improved forum solution which should better serve the community.

For new questions please post at magento.stackexchange.com, the community-run support site for the Magento community. We will be providing updates on the new forum solution soon. For questions or concerns please email community@magento.com.

Magento Forum

Extra attributen Kop
 
wwessie
Member
 
Total Posts:  63
Joined:  2009-07-16
 

Ik ben bezig met attributen aan te maken.

Ik wil namelijk van mij producten meer informatie geven.
Bijvoorbeeld de ingrediënten die in het product zitten.

Nu krijg ik deze wel te zien maar met een kopje.
(Extra informatie) dit kopje moet dus worden vervangen door ingrediënten en daaronder moeten dus de ingrediënten komen.

Iemand enig idee hoe ik dit kan veranderen ?

Het kopje dus op dit plaatje ( product attribute specs )
http://www.magentocommerce.com/image..._front-end.gif

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
wwessie
Member
 
Total Posts:  63
Joined:  2009-07-16
 

Iemand enig idee ?

Bedoeling

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
J_T_
Mentor
 
Avatar
Total Posts:  1961
Joined:  2008-08-07
London-ish, UK
 

Die text naar “Ingredienten” veranderen is idd niet slim want voor andere producten zal dat totaal niet toepasselijk zijn.

Wat je wilt is dat wel als iets van “Aanvullende informatie” houden (btw voor SEO heb ik er “Aanvullende informatie over [product naam]” van gemaakt) en dan de attribuut set naam gebruiken om attributen bijeen te groeperen.

Hier is een poging gedaan dit te bewerkstelligen:

http://www.magentocommerce.com/boards/viewthread/4459/

Werkende code aldaar.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
wwessie
Member
 
Total Posts:  63
Joined:  2009-07-16
 

Heb ik heb 2 attributen toegevoegd en deze code in vieuw.phtml.
Nu werkt het zoals ik wil.
Bedankt voor de reactie

<?php if ($_additional $this->getChildHtml('additional')):?>
           
<!-- <div class="collateral-box">
                <
div class="head">
                  <
h4><?php echo $this->__('Additional Information'?></h4>
            </
div>-->
            
  <!-- 
goede code om attribute ding weg te halen als er niks staat-->   
 
<?php if ($_product->getGebruiksaanwijzing()):?>
 
<div class="collateral-box">
 <
div class="head">
<
h4><?php echo $this->__('Gebruiksaanwijzing'?></h4>
</
div>
<?php echo $_helper->productAttribute($_product, ($_product->getGebruiksaanwijzing()), 'Gebruiksaanwijzing'?></div>
<?php endif;?>  
         
<?php 
if ($_product->getIngredienten()):?>
 
<div class="collateral-box">
 <
div class="head">
<
h4><?php echo $this->__('Ingredi&euml;nten'?></h4>
</
div>
<?php echo $_helper->productAttribute($_product, ($_product->getIngredienten()), 'Ingredi&euml;nten'?></div>
<?php endif;?>
 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
J_T_
Mentor
 
Avatar
Total Posts:  1961
Joined:  2008-08-07
London-ish, UK
 

Likt erop dat je nu wel twee openings divjes hebt uitgecomment maar maar 1 sluitend divje:

<!-- <div class="collateral-box">

De bijbehorende </div> staat nog ergens zonder comments.

Bedankt voor de code iig!

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Back to top