Posting in the Magento forums has been disabled pending the implementation of a new and improved forum solution which should better serve the community.

For new questions please post at magento.stackexchange.com, the community-run support site for the Magento community. We will be providing updates on the new forum solution soon. For questions or concerns please email community@magento.com.

Magento Forum

extra kolom grouped product
 
Goedkoopste Webshop
Sr. Member
 
Total Posts:  228
Joined:  2008-09-23
Netherlands
 

Ik heb een shop met daarin een aantal grouped products.
Nu staan deze in een tabel waar de productnaam, prijs en te bestellen aantal staat.
nu wil ik in die tabel een extra kolom waar ik bv een hoeveelheid per overdoos kan invullen.

Heeft iemand enig idee hoe dit gedaan moet worden?

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Goedkoopste Webshop
Sr. Member
 
Total Posts:  228
Joined:  2008-09-23
Netherlands
 

Ik ben al wat verder.
Krijg wel de kolom met daarin een waarde maar dit is denk ik de id van het artibute en niet de goede waarde.hoe krijg ik de waarde erin.

hieronder is de code van de grouped.phtml
?>
<?php $_product = $this->getProduct() ?>
<?php $_associatedProducts = $this->getAssociatedProducts() ?>
<?php if($_product->isSaleable() && count($_associatedProducts)): ?>
<p class="availability"><?php echo $this->__('Availability: In stock.') ?></p>
<?php else: ?>
<p class="availability"><?php echo $this->__('Availability: Out of stock.') ?></p>
<?php endif; ?>
<table cellspacing="0" class="data-table" id="super-product-table">
<col />
<col />
<col width="1" />
<thead>
<tr><th ><?php echo $this->__('Aantal in doos') ?></th>
<th><?php echo $this->__('Product Name') ?></th>
<th class="a-right"><?php echo $this->__('Price') ?></th>
<?php if ($_product->isSaleable()): ?>
<th class="a-center"><?php echo $this->__('Qty') ?></th>

<?php endif; ?>
</tr>
</thead>
<tbody>
<?php if (count($_associatedProducts)): ?>
<?php foreach ($_associatedProducts as $_item): ?>
<?php $_finalPriceInclTax = $this->helper('tax')->getPrice($_item, $_item->getFinalPrice(), true) ?>
<tr><td><?php echo $this->htmlEscape($_item->getaantal()) ?></td>
<td><?php echo $this->htmlEscape($_item->getName()) ?></td>

<td class="a-right">

<?php echo $this->getPriceHtml($_item, true) ?>
<?php echo $this->getTierPriceHtml($_item) ?>
</td>

<?php if ($_product->isSaleable()): ?>
<td class="a-center">
<?php if ($_item->isSaleable()) : ?>
<input name="super_group[<?php echo $_item->getId() ?>]” value="<?php echo $_item->getQty()*1 ?>” type="text" class="input-text qty” />
<?php else: ?>
<?php echo $this->__('Out of stock.') ?>

<?php endif; ?>
</td>
<?php endif; ?>
</tr>
<?php endforeach; ?>
<?php else: ?>
<tr>
<td colspan="<?php if ($_product->isSaleable()): ?>4<?php else : ?>3<?php endif; ?>"><?php echo $this->__('No options of this product are

available.') ?></td>
</tr>
<?php endif; ?>
</tbody>
</table>
<script type="text/javascript">decorateTable(’super-product-table’)</script>
Bericht wijzigen/verwijderen

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Goedkoopste Webshop
Sr. Member
 
Total Posts:  228
Joined:  2008-09-23
Netherlands
 

Heeft echt niemand een idee?

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
J_T_
Mentor
 
Avatar
Total Posts:  1961
Joined:  2008-08-07
London-ish, UK
 

Volgens mij was dit elders (Engels) al eens gedaan om de SKU in een kolom te krijgen. Kan het ff niet vinden maar herinner het me wel omdat ik dat zelf nodig had, maar nooit geimplementeerd heb.

http://www.magentocommerce.com/boards/viewthread/45675/

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Goedkoopste Webshop
Sr. Member
 
Total Posts:  228
Joined:  2008-09-23
Netherlands
 

Dat was precies wat ik nodig had. alleen een hoofdletter ipv een kleine en het werkt.
Superrrrrrrr

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Back to top