Posting in the Magento forums has been disabled pending the implementation of a new and improved forum solution which should better serve the community.

For new questions please post at magento.stackexchange.com, the community-run support site for the Magento community. We will be providing updates on the new forum solution soon. For questions or concerns please email community@magento.com.

Magento Forum

Orders not submitting to Authorize.net
 
metatroy
Jr. Member
 
Total Posts:  1
Joined:  2009-07-20
 

We’re having an issue that thus far has affected only a few orders but that is very embarrassing and inconvenient.  These orders have two problems in common:

1. None of them was submitted to the payment gateway.  The gateway (Authorize.net) has no record of even receiving the orders.

2. The order detail page for each of these orders displays the full credit card number, whereas all other orders correctly display only the truncated number (xxxx-9999).

Of about 50 orders submitted in our store over the last few weeks, only four have had this issue. But for obvious reasons it needs to be fixed promptly.

Has anyone else experienced this?  Any fixes available?

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
69Mach1
Jr. Member
 
Total Posts:  4
Joined:  2009-03-28
 

I am having the same issue!!  A small percentage of our orders are not posted to Authorize.net with the CC number displayed in full on the order page. And Authorize has no record of them.

HELP

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Back to top