Posting in the Magento forums has been disabled pending the implementation of a new and improved forum solution which should better serve the community.

For new questions please post at magento.stackexchange.com, the community-run support site for the Magento community. We will be providing updates on the new forum solution soon. For questions or concerns please email community@magento.com.

Magento Forum

Se referenser av Svenska Magento-butiker eller visa upp din butik
 
Kristoffer.H
Jr. Member
 
Total Posts:  1
Joined:  2009-07-04
 

Hej,

Jag heter Kristoffer och har under en tid försökt komma igång med e-handel. Jag har letat efter en bra sajt där man enkelt kan se referensbutiker från olika e-handelsplattformar och branscher. Jag har dock inte hittat någon så jag startade en egen som heter E-handel Showcase, se http://www.ehandelshowcase.se

Tanken med denna sajt är att personer som är intresserade av e-handel på ett enkelt sätt ska kunna se referensbutiker från olika plattformar och branscher. Det går även att betygsätta butikerna och skriva kommentarer.

Tanken är också att personer/företag som har en e-butik idag ska kunna visa upp den på sajten. Varje e-butik får en egen sida där de kan presentera butiken och där det finns en länk till butiken och till företaget som utvecklat plattformen, se exempelvis http://www.ehandelshowcase.se/wall44 (utvecklad på Magento).

Du kan se fler Magento-butiker på http://www.ehandelshowcase.se/category/magento

Om du har en Magento-butik som du vill lägga upp får du jättegärna göra det på http://www.ehandelshowcase.se/lagg-till-butik

Jag har precis lagt upp sajten så all feedback välkomnas. Jag nås enklast på

Med vänliga hälsningar

Kristoffer

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Back to top