Posting in the Magento forums has been disabled pending the implementation of a new and improved forum solution which should better serve the community.

For new questions please post at magento.stackexchange.com, the community-run support site for the Magento community. We will be providing updates on the new forum solution soon. For questions or concerns please email community@magento.com.

Magento Forum

Slider stopped working, I think I deleted part of code
 
ADB2013
Jr. Member
 
Total Posts:  2
Joined:  2013-07-25
 

Can someone please help? I’m new to magento and coding. I tried to add text to the homepage of my site and I may have deleted some of the text to my slider. The slider has just stopped rotating my slides.

Below is my code. Can someone please tell me what wrong? Thanks in Advance.

<p> </p>
<script type="mce-text/javascript" src="{{skin url=’’}}js/jquery.cycle.all.js"></script>
<script type="mce-text/javascript">// <![CDATA[
/* index slider */
jQuery(document).ready(function(){
jQuery(’#s4’)
.before(’<div id="nav_slides"><div id="nav_sl_wrap"></div></div>’)
.cycle({
fx:  ‘fade’,
speed:  ‘1000’,
timeout: 8000,
pager:  ‘#nav_sl_wrap’
});
});
// ]]></script>
<div class="index_slider">
<div id="s4">
<div class="cl1">
<p> </p>
</div>
<div class="cl2">
<p> </p>
</div>
<div class="cl3">
<p> </p>
</div>
<div class="cl4">
<p> </p>
</div>
<div class="cl5">
<p> </p>
<p> </p>
</div>
</div>
</div>

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Back to top