Posting in the Magento forums has been disabled pending the implementation of a new and improved forum solution which should better serve the community.

For new questions please post at magento.stackexchange.com, the community-run support site for the Magento community. We will be providing updates on the new forum solution soon. For questions or concerns please email community@magento.com.

Magento Forum

Issues with dbase connection - 0.9.17740
 
petertufan
Sr. Member
 
Avatar
Total Posts:  93
Joined:  2007-08-31
Ashburn, VA
 

Already issues in connecting to an existent dbase in the new 0.9.17740.
Let me know is anything can be done ...:(
Error is enclosed in the text file ....

Peter
http://www.asktp.com

File Attachments
0917740.txt  (File Size: 11KB - Downloads: 83)
 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
UltraFlux
Member
 
Avatar
Total Posts:  38
Joined:  2008-03-05
 

I thought all new versions required a fresh install?

~G

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
UltraFlux
Member
 
Avatar
Total Posts:  38
Joined:  2008-03-05
 

Actually thats strange, cause thats the exact same error I just had with version 0.8, and I haven’t seen anyone provide an actual answer or solution yet.

Now 0.9 lets me complete fresh install, but craps out when I try to add the sample data.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
petertufan
Sr. Member
 
Avatar
Total Posts:  93
Joined:  2007-08-31
Ashburn, VA
 

UltraFlux, some of us are here since day one and keep testing this to make it a lot better .. One can’t give up just because ... it takes guts and glory and belief to go the extra mile ..smile

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
petertufan
Sr. Member
 
Avatar
Total Posts:  93
Joined:  2007-08-31
Ashburn, VA
 

Okay Magento Team .. I even did an SVN installation and I am still stuck in the same spot .. I need a bit of help here please ... once attempting to connect to my existent database from the Installer .. I get the same message ....
Please ...
Peter
http://www.asktop.com
skype: peter_tufan

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Michael_1
Enthusiast
 
Total Posts:  826
Joined:  2007-08-31
 

Hi Peter,

Can you please replace the app\code\core\Mage\Sales\sql\sales_setup\mysql4-upgrade-0.8.13-0.8.14.php with the attached file and try to upgrade again ?

Please let me know on results.

Thank you.

File Attachments
mysql4-upgrade-0.8.13-0.8.14.php  (File Size: 13KB - Downloads: 58)
 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
petertufan
Sr. Member
 
Avatar
Total Posts:  93
Joined:  2007-08-31
Ashburn, VA
 

It’s up and running as of this afternoon . Thanks to Moshe ... an issue with the sales orders .. it’s working !!!!!

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Back to top