Posting in the Magento forums has been disabled pending the implementation of a new and improved forum solution which should better serve the community.

For new questions please post at magento.stackexchange.com, the community-run support site for the Magento community. We will be providing updates on the new forum solution soon. For questions or concerns please email community@magento.com.

Magento Forum

Management si Import automat produse si categorii Magento
 
storemanagerRO
Jr. Member
 
Total Posts:  1
Joined:  2013-07-11
 

Store Manager pentru Magento este o aplicatie Windows care iti permite rapid si eficient sa gestionezi magazinul tau online Magento.
Aceasta solutie face mai usoara si mai rapida gestionarea magazinului Magento.
Addon-urile Magento extind foarte mult functionalitatea magazinului, prin furnizarea de solutii care te ajuta sa integrezi magazinul cu alte sisteme si canale.
Software-ul asigura operatiunile rapide si convenabile de management: puteti adauga, edita, elimina, copia, clona produse Magento , categorii si atribute fara efort.

Filtre utile si optiuni de cautare sunt la indemana dvs., sa va ajute sa gasiti toate produsele necesare cu anumite criterii sau sortandu-le in modul in care doriti dupa numele lor, model, SKU, UPC etc.
Wizarduri inteligente, concepute pentru a simplifica importul si exportul de produse Magento , categorii, atribute din/in csv..
Gestionarea atributelor Magento , seturi de atribute, grupuri de atribute, toate acestea putandu-se face intr-o singura fereastra.
Adaugarea de Imagini produselor Magento (la distanta si local) este posibila, odata cu importul de produse. Procesul este rapid si usor si necesita doar conexiune FTP corect configurata.
Utilizarea Multi Editor contribuie semnificativ la accelerarea modificarilor in masa ale preturilor produselor , inventarului produselor si starii produselor. Una dintre caracteristicile cele mai proeminente este suportul multilanguage. Folosindu-l puteti gestiona toate limbile in magazinul online.
Sectiunea Managementul Clientilor, va ofera posibilitatea de a adauga, edita sau elimina clientii. Toate caracteristicile de baza ale Managementului Comenzilor Magento sunt disponibile. Puteti avea acces rapid si usor la rapoartele dvs. de vanzari, inventar si clienti .

Programul dispune de toate avantajele aplicatiilor de tip desktop, care includ o instalare simpla si rapida. Faceti clic pur si simplu pe butonul “Next” de mai multe ori si functioneaza. Posibilitatea de a efectua schimbari instantanee prin intermediul conexiunii directe la baza de date MySQL, va permite sa vedeti toate modificarile reflectate in magazinul dvs. imediat dupa ce acestea sunt realizate fara intarzieri, in actualizari. Capacitatea de a lucra la nivel local, chiar si off-line si de a aplica modificarile doar atunci cand sunteti gata, este posibila prin intermediul conexiunii de tip bridge PHP-MySQL la baza de date. Conexiunile sigure sunt asigurate cu ajutorul SSH. Managementul mai multor magazine Magento este disponibil. Configurati conexiunea la cat mai multe magazine cum doriti si apoi le schimbati pur si simplu intre ele. Puteti efectua Backup / restaurare date inainte de a efectua operatiuni in masa.

Vezi mai multe detalii la Store Manager Romania.

Image Attachments
Banner.png
 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Back to top