Posting in the Magento forums has been disabled pending the implementation of a new and improved forum solution which should better serve the community.

For new questions please post at magento.stackexchange.com, the community-run support site for the Magento community. We will be providing updates on the new forum solution soon. For questions or concerns please email community@magento.com.

Magento Forum

Meertalige webshop met MultiSafePay
 
mrlnx
Jr. Member
 
Total Posts:  1
Joined:  2013-07-05
 

Beste magentoërs,

Ik weet niet of ik hier op de juist plek ben, maar misschien is er hier iemand die ervaring heeft met de uitdaging die ik graag zou willen oplossen voor mijn webshop.

Ik heb een meertalige webshop en hier heb ik als betaalmodule MultiSafePay geintergreerd. Nu is het zo als de betaling afgerond is er een notificatie url wordt aangeroepen.

De standaard url is ‘http://www.example.com/msp/standard/notification’ dit is voor een enkeltalige webshop. Mijn webshop bestaat uit uit drie talen engels(EN), duits(DE) en nederlands(NL).

In de admin van MultisafePay kun je maar 1 notification url laten aanroepen, alleen zit er in mijn url altijd een aanduiding voor de taal van de webshop vb. ‘http://www.example.com/NL/msp/standard/notification’/’http://www.example.com/EN/msp/standard/notification’/’http://www.example.com/DE/msp/standard/notification’.

Hoe kan ik dit zo oplossen dat er 1 type url aangeroepen wordt? En dat hij hem uiteindelijk toch naar de juiste taal redirect?

Ik hoop dat mijn uitleg duidelijk is en dat iemand natuurlijk uit de brand kan helpen!

Alvast vriendelijk bedankt!

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
MultiSafepayNL
Jr. Member
 
Total Posts:  1
Joined:  2013-07-05
 

Beste,

Zou u het eens met http://www.example.com/msp/standard/notification willen proberen?

Vaak werkt deze dan gewoon, mocht het echt niet werken dan zou u ook nog per taal een site configuratie kunnen aanmaken binnen uw MultiSafepay account.
U kunt dan per taal een notificatie url opgeven en de account gegevens van de betreffende site per taal configureren in uw webshop.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Back to top