Posting in the Magento forums has been disabled pending the implementation of a new and improved forum solution which should better serve the community.

For new questions please post at magento.stackexchange.com, the community-run support site for the Magento community. We will be providing updates on the new forum solution soon. For questions or concerns please email community@magento.com.

Magento Forum

There has been an error processing your request. 
 
zenze
Jr. Member
 
Total Posts:  11
Joined:  2009-06-09
 

My installation gets stuck below… after this you CANT go back and i have lost all urge to do it all over again… any suggestions?

This is the 5th time i am trying to get this to work, it was a new install, wiped everything to make sure this last time… can believe this package is getting rave reviews, i had no problems installing 4 other packages for review..

PS I already had to use the special sql sample data file provided on this forum by an admin to get past that part.

Error in file: “/var/www/vhosts/vdarts.com/httpdocs/magento/app/code/core/Mage/CatalogInventory/sql/cataloginventory_setup/mysql4-upgrade-0.7.4-0.7.5.php” - SQLSTATE[42S02]: Base table or view not found: 1146 Table ‘vdarts.catalog_product_bundle_selection’ doesn’t exist
Trace:
#0 /var/www/vhosts/vdarts.com/httpdocs/magento/app/code/core/Mage/Core/Model/Resource/Setup.php(292): Mage::exception(’Mage_Core’, ‘Error in file: ...’)
#1 /var/www/vhosts/vdarts.com/httpdocs/magento/app/code/core/Mage/Core/Model/Resource/Setup.php(179): Mage_Core_Model_Resource_Setup->_modifyResourceDb(’upgrade’, ‘0.7.1’, ‘0.7.5’)
#2 /var/www/vhosts/vdarts.com/httpdocs/magento/app/code/core/Mage/Core/Model/Resource/Setup.php(146): Mage_Core_Model_Resource_Setup->_upgradeResourceDb(’0.7.1’, ‘0.7.5’)
#3 /var/www/vhosts/vdarts.com/httpdocs/magento/app/code/core/Mage/Core/Model/Resource/Setup.php(121): Mage_Core_Model_Resource_Setup->applyUpdates()
#4 /var/www/vhosts/vdarts.com/httpdocs/magento/app/code/core/Mage/Core/Model/Config.php(263): Mage_Core_Model_Resource_Setup::applyAllUpdates()
#5 /var/www/vhosts/vdarts.com/httpdocs/magento/app/code/core/Mage/Core/Model/App.php(263): Mage_Core_Model_Config->init(Array)
#6 /var/www/vhosts/vdarts.com/httpdocs/magento/app/Mage.php(434): Mage_Core_Model_App->init(’’, ‘store’, Array)
#7 /var/www/vhosts/vdarts.com/httpdocs/magento/app/Mage.php(455): Mage::app(’’, ‘store’, Array)
#8 /var/www/vhosts/vdarts.com/httpdocs/magento/index.php(65): Mage::run()
#9 {main}

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
zenze
Jr. Member
 
Total Posts:  11
Joined:  2009-06-09
 

I see many people having the same problem, the error is displayed in server forms.... maybe i would be good if somebody points us in the right direction. I must be something universal if 3 people are reporting the same problem.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Back to top