Posting in the Magento forums has been disabled pending the implementation of a new and improved forum solution which should better serve the community.

For new questions please post at magento.stackexchange.com, the community-run support site for the Magento community. We will be providing updates on the new forum solution soon. For questions or concerns please email community@magento.com.

Magento Forum

Yet another “There has been an error processing your request.”
 
bdubs85
Jr. Member
 
Total Posts:  1
Joined:  2009-06-10
 

After filling in the SQL database information, the installation sat for a minute or two, then coughed up this page:

“There has been an error processing your request.”

Error in file: “/home/content/b/d/u/bdubs85/html/magento/app/code/core/Mage/Downloadable/sql/downloadable_setup/mysql4-upgrade-0.1.10-0.1.11.php” - SQLSTATE[42S21]: Column already exists: 1060 Duplicate column name ‘sample_type’
Trace:
#0 /home/content/b/d/u/bdubs85/html/magento/app/code/core/Mage/Core/Model/Resource/Setup.php(292): Mage::exception(’Mage_Core’, ‘Error in file: ...’)
#1 /home/content/b/d/u/bdubs85/html/magento/app/code/core/Mage/Core/Model/Resource/Setup.php(179): Mage_Core_Model_Resource_Setup->_modifyResourceDb(’upgrade’, ‘0.1.10’, ‘0.1.14’)
#2 /home/content/b/d/u/bdubs85/html/magento/app/code/core/Mage/Core/Model/Resource/Setup.php(146): Mage_Core_Model_Resource_Setup->_upgradeResourceDb(’0.1.10’, ‘0.1.14’)
#3 /home/content/b/d/u/bdubs85/html/magento/app/code/core/Mage/Core/Model/Resource/Setup.php(121): Mage_Core_Model_Resource_Setup->applyUpdates()
#4 /home/content/b/d/u/bdubs85/html/magento/app/code/core/Mage/Core/Model/Config.php(263): Mage_Core_Model_Resource_Setup::applyAllUpdates()
#5 /home/content/b/d/u/bdubs85/html/magento/app/code/core/Mage/Core/Model/App.php(263): Mage_Core_Model_Config->init(Array)
#6 /home/content/b/d/u/bdubs85/html/magento/app/Mage.php(434): Mage_Core_Model_App->init(’default’, ‘store’, Array)
#7 /home/content/b/d/u/bdubs85/html/magento/install.php(125): Mage::app(’default’)
#8 {main}

Trying to restart the installation brings up the same page. I’m trying to reupload the whole thing again to eliminate file corruption. Any ideas?

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
zenze
Jr. Member
 
Total Posts:  11
Joined:  2009-06-09
 

haha just posted the same problem 2 seconds later or earlier..

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Back to top