Magento Forum

   
Any custom page leads to the Admin section
 
MrAngel
Jr. Member
 
Avatar
Total Posts:  9
Joined:  2009-05-19
 

Hello

Any custom page (for instance “/about-magento-demo-store") I created in the @ManagePages section redirects me to the CMS login page.
The problem was on my local machine until I accidentally rewrote the “\app\etc\local.xml” on a live server. So I got the same issue there too now.

here is my local.xml code:

<config>
    <global>
        <
install>
            <
date><![CDATA[Tue09 Jun 2009 21:25:27 +0000]]></date>
        </
install>
        <
crypt>
            <
key><![CDATA[bla bla bla interesting key here]]></key>
        </
crypt>
        <
disable_local_modules>false</disable_local_modules>
        <
resources>
            <
db>
                <
table_prefix><![CDATA[]]></table_prefix>
            </
db>
            <
default_setup>
                <
connection>
                    <
host><![CDATA[bla bla]]></host>
                    <
username><![CDATA[bla bla]]></username>
                    <
password><![CDATA[bla bla]]></password>
                    <
dbname><![CDATA[bla bla]]></dbname>
                    <
active>1</active>
                </
connection>
            </
default_setup>
        </
resources>
        <
session_save><![CDATA[files]]></session_save>
     </global>
     <
admin>
        <
routers>
            <
adminhtml>
                <
args>
                    <
frontName><![CDATA[cms]]></frontName>
                </
args>
            </
adminhtml>
        </
routers>
     </
admin>
</
config>

Unfortunately I can not revert the changes back. Only thing I could do is edit that file. And restore passwords, keys and such values. But it defenetelly I missed something here.
I would like you to help me with your WORKING copy of XML. Or any advice.

Thank you.

PS. Im sorry for my poor english smile

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
MrAngel
Jr. Member
 
Avatar
Total Posts:  9
Joined:  2009-05-19
 

Reinstalled system with the default AdminURL value - “admin”. Pages are working fine now.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
    Back to top