Posting in the Magento forums has been disabled pending the implementation of a new and improved forum solution which should better serve the community.

For new questions please post at magento.stackexchange.com, the community-run support site for the Magento community. We will be providing updates on the new forum solution soon. For questions or concerns please email community@magento.com.

Magento Forum

Default image is the camera
 
Is that you evil one?
Member
 
Avatar
Total Posts:  31
Joined:  2007-09-13
 

Ok, installed new Magento and placed a few products in.  However the images that I uploaded are not being used as the main image for the product.  Everything is defaulting to the Rebel camera image that came with Magento.

PLEASE HELP!!!!

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Lior
Magento Team
 
Avatar
Total Posts:  293
Joined:  2007-09-24
 

After you uploaded images in the admin, do you see the preview link for each one of them?
If not, images didn’t get uploaded. Make sure that you chmod -R 777 media

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
x3graphics
Jr. Member
 
Total Posts:  17
Joined:  2007-11-20
Calabasas, CA
 

Check your images tab for the products and make sure you have the bullets selected for those images

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Is that you evil one?
Member
 
Avatar
Total Posts:  31
Joined:  2007-09-13
 

Yeah I missed the radio buttons… Figured it out… thanks for your help!

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Back to top