Magento Forum

   
Problems with Multiple Store Setup
 
Brady
Guru
 
Avatar
Total Posts:  330
Joined:  2007-09-10
Orange County, CA
 

SOLUTION FOUND: http://www.magentocommerce.com/boards/viewthread/41822/
// Needed to create a symlink for “lib” //

Magento 1.3.2.1
Fooman Speedster: 1.0.2

I’m using the Addon Domain Method, but with absolute path symlinks (/home/username/public_html instead of ../public_html). At first there were issues with the symlinks having a different owner from the main store and only the text would load - no CSS or images. The permissions are now fixed, but I can’t get the CSS to load.

Here are my results of the suggested tests on page 1 of this thread:

1) 404
2) 404
3) 404
4) 404 on all CSS and JS links.

Do I need to create additional symlinks for this extension? Here are the symlinks I have setup:
> app
> js
> media
> skin
> var
> wordpress
*Firebug is noting blog.css and cookies.js are not loading correctly.

My .htaccess file (attached) is significantly different from Magento’s standard .htaccess. It was provided by Crucial since I’m on their Dedicated Container.

File Attachments
htaccess.txt  (File Size: 2KB - Downloads: 403)
 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
FOOMAN
Guru
 
Avatar
Total Posts:  669
Joined:  2007-12-13
Auckland, New Zealand
 

Thanks for posting your solution. I will update the instructions for the multi store set up.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
    Back to top