Magento Forum

   
[ SOLVED ] Redirection loop on Backend access after upgrade 1.3.1 to 1.3.2.1
 
Pascal Netenvie
Jr. Member
 
Avatar
Total Posts:  21
Joined:  2009-01-06
Marseille, France
 

Hi,

so everything is in the title ...

Everything was fine, i upgraded to 1.3.2.1 then Backend is unreachable.

This is what i already tried :

- magento-cleanup2.php
- Clear var/sessions and var/cache
- Upgrade by SSH
- Comment Compiler config include in index.php (not really usefull for admin acess i think)
- Clear sessions cookies and cache in browser and restart browser

So it still don’t work :

Each time i ask for that url :
http://www.mydomain.com/magento/index.php/adminxxxx/
it redirect to that url :
http://www.mydomain.com/magento/index.php/adminxxxx/index/index/key/151c3f3d401c9f95094ca4dd56c8dd5c/

And i got an error from browser : Redirection Loop.

Frontend index still working fine .

Thanks for your answer.

EDIT : Finally now it works ... 1h later. Strange.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Michael
Enthusiast
 
Total Posts:  826
Joined:  2007-08-31
 

In case of redirection loop happening just clear cookies in browser.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
travelingwilly
Sr. Member
 
Total Posts:  85
Joined:  2009-03-21
 

I got similar issue and cleared everything and it seemed to work but Now I noticed the URL seems to have duplicated entries.

/index.php/admin/admin/dashboard/index/key/a9e0ba76ce64d7a117c5779b2b99dc76/

admin/admin ??? Why

W

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
davidgrun
Sr. Member
 
Total Posts:  244
Joined:  2008-07-10
 

Hello. I’ve tried deleting the cookies on my browser, cache, sessions etc. but still having the same problem.

When I go to admin panel I get a login form without any CSS or images, than when I login I get the Loop Redirection problem
and the URL looks like this:

http://127.0.0.1/magento/admin/index.php/admin/index/index/key/fe0a02855b48fc5e4ff39df12a889bb0/admin/index.php/admin/system_config/index/key/e8a0d6237df5b113bcedb71253749243/admin/index.php/admin/system_config/index/key/e8a0d6237df5b113bcedb71253749243/admin/index.php/admin/system_config/index/key/e8a0d6237df5b113bcedb71253749243/admin/index.php/admin/system_config/index/key/e8a0d6237df5b113bcedb71253749243/admin/index.php/admin/system_config/index/key/e8a0d6237df5b113bcedb71253749243/admin/index.php/admin/system_config/index/key/e8a0d6237df5b113bcedb71253749243/admin/index.php/admin/system_config/index/key/e8a0d6237df5b113bcedb71253749243/admin/index.php/admin/system_config/index/key/e8a0d6237df5b113bcedb71253749243/admin/index.php/admin/system_config/index/key/e8a0d6237df5b113bcedb71253749243/admin/index.php/admin/system_config/index/key/e8a0d6237df5b113bcedb71253749243/admin/index.php/admin/system_config/index/key/e8a0d6237df5b113bcedb71253749243/admin/index.php/admin/system_config/index/key/e8a0d6237df5b113bcedb71253749243/admin/index.php/admin/system_config/index/key/e8a0d6237df5b113bcedb71253749243/admin/index.php/admin/system_config/index/key/e8a0d6237df5b113bcedb71253749243/admin/index.php/admin/system_config/index/key/e8a0d6237df5b113bcedb71253749243/admin/index.php/admin/system_config/index/key/e8a0d6237df5b113bcedb71253749243/admin/index.php/admin/system_config/index/key/e8a0d6237df5b113bcedb71253749243/admin/index.php/admin/system_config/index/key/e8a0d6237df5b113bcedb71253749243/admin/index.php/admin/system_config/index/key/e8a0d6237df5b113bcedb71253749243/?SID=6effc7b294297955b521408637237ae1

WHATS WRONG??

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
travelingwilly
Sr. Member
 
Total Posts:  85
Joined:  2009-03-21
 

Try reloading Upgrade. make sure you use magento-core/Mage_All_Latest

w

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
davidgrun
Sr. Member
 
Total Posts:  244
Joined:  2008-07-10
 

Ha! nosw it doesn’t let me even login to Connect… I click on login and the page refreshes showing the same login page…
the URL is shows as logged in:  http://localhost/magento/downloader/index.php?A=index&loggedin;WTF?!

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
travelingwilly
Sr. Member
 
Total Posts:  85
Joined:  2009-03-21
 

Did you clear your browser , cache and Cookies. I had the same issue .. Freaked out a bit. Then did it… And got in to reload

w

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
davidgrun
Sr. Member
 
Total Posts:  244
Joined:  2008-07-10
 

I did ALLLLL of that…

thanks!

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Dannyz1984
Sr. Member
 
Avatar
Total Posts:  152
Joined:  2009-04-12
 

your .htaccess file is messed up, replace it with a magento one.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Vishal Pawar
Jr. Member
 
Total Posts:  1
Joined:  2009-04-14
Pune
 

hi I am getting same problem but some this different is that my URL is not long
still it gives redirection loop error in browser

my url is

http://mydomain.com/index.php/admin/index/index/key/a6244be471ed2d16cc74f67ebc1e9d22/

Can any body help me how to solve this problem?

since due to this I am not able to login on admin side

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Paulus
Guru
 
Total Posts:  335
Joined:  2008-07-21
 
davidgrun - 10 June 2009 05:47 AM

Ha! nosw it doesn’t let me even login to Connect… I click on login and the page refreshes showing the same login page…
the URL is shows as logged in:  http://localhost/magento/downloader/index.php?A=index&loggedin;WTF?!

I have the exact same thing, just like that without extra installs or whatever.
Did you find a solution for this?

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Paulus
Guru
 
Total Posts:  335
Joined:  2008-07-21
 

We’re getting jumpy ... nobody has ANY idea how to fix this issue (in sig)?

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
sauthorn
Jr. Member
 
Total Posts:  1
Joined:  2009-12-21
 

In case this happens on localhost (xampp) migrations ;

-Go to app/code/core/Mage/Core/Model/Session/Abstract/Varien.php file within your magento directory.

-Find the code,

session_set_cookie_params(
$this->getCookie()->getLifetime(),
$this->getCookie()->getPath(),
$this->getCookie()->getDomain(),
$this->getCookie()->isSecure(),
$this->getCookie()->getHttponly()
);

-Replace above code by,

session_set_cookie_params(
$this->getCookie()->getLifetime(),
$this->getCookie()->getPath()
//$this->getCookie()->getDomain(),
//$this->getCookie()->isSecure(),
//$this->getCookie()->getHttponly()
);

-Save it and try to login to your magento admin panel.

It would work now.

taken from here : http://asia-connect.com.vn/2009/04/after-installing-magento-cant-log-in-to-admin-panel/

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Saggy
Sr. Member
 
Total Posts:  131
Joined:  2009-02-03
 

Nothing worked for me, only the following solution worked for me

Step 1 - Go to magento folder

Step 2 - Now give 777 permission to each and every folder using following command

chmod -R 777 .

Step 3 - Now give 644 permission to all the files using the following command

find . -type f \\-exec chmod 644 {} \\;

Step 4 - Now give 755 permission to all the folders using the following command

find . -type d \\-exec chmod 755 {} \\;

Step 5 - Now give 777 permission to var, app\\etc and media folders using the following commands

chmod -R 777 var

chmod -R 777 app\\etc

chmod -R 777 media

N.B - This solution only applicable when the admin URL goes in infinite redirection. Change double slashes to single slash in the above commands.

Cheers
S

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Sydig
Jr. Member
 
Total Posts:  4
Joined:  2013-03-05
 

hi i have the same problem in my online shop, after uninstall an extension my backend is blank only see magento logo date and user in top, the backend url redirects in bucle to http://domain/adminpanel/dashboard/index/key/*******, the front works fine.

I try to: Clean cache and cookies and clean by ftp the var/ cache and session directory’s.

Upgrade Adminpanel by the manager (i can acces to magento connect manager) but i cant, I reported the following error:

CONNECT ERROR:
Package community/Mage_Core_Adminhtml 1.7.0.1 conflicts with: community/Mage_Compiler 1.6.0.0,
community/Mage_All_Latest 1.6.1.0, community/Interface_Adminhtml_Default 1.6.1.0
Package community/Mage_Core_Modules 1.7.0.2 conflicts with: community/Interface_Frontend_Default 1.6.0.0, community/Phoenix_Moneybookers 1.3.0, community/Find_Feed 1.1.0, community/Mage_Compiler 1.6.0.0,
community/Mage_All_Latest 1.6.1.0, community/Interface_Install_Default 1.6.1.0, community/Mage_Centinel 1.6.1.0, community/Interface_Frontend_Base_Default 1.6.1.0, community/Magento_Mobile 1.6.0.0.22.0,
community/Mage_Core_Adminhtml 1.6.1.0, community/Interface_Frontend_Default_Iphone 1.6.1.0
Package community/Lib_Js_TinyMCE 3.4.7.0 conflicts with: community/Mage_Core_Adminhtml 1.6.1.0
Package community/Lib_Js_Mage 1.7.0.1 conflicts with: community/Mage_Core_Modules 1.6.1.0
Package community/Mage_Locale_en_US 1.7.0.1 conflicts with: community/Mage_Core_Modules 1.6.1.0
Package community/Lib_Mage 1.7.0.1 conflicts with: community/Mage_Core_Modules 1.6.1.0

I don’t know so much about mysql command in console i try to restore a backup but it reports an error:

ERROR 1062 (23000) at line 2614: Duplicate entry ‘apc1BACKEND_MAINMENU-apc10*****’ for key 1

in the log appear one error of the uninstalled extension:

PHP Fatal error:  Class ‘BusinessDecision_Interaktingslider_Helper_Data’ not found in /home/idomain/app/Mage.php on line 516, referer: http://www.igualxmenos.com/adminpanel

someone who can help me solve it.

P.S. Sry for my bad english. ty for help.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
theworkswebdesign
Jr. Member
 
Total Posts:  6
Joined:  2010-03-05
 

I removed /var completeley and it sorted it for me. Just be carefull if you want to keep logs, exports etc though.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
    Back to top