Posting in the Magento forums has been disabled pending the implementation of a new and improved forum solution which should better serve the community.

For new questions please post at magento.stackexchange.com, the community-run support site for the Magento community. We will be providing updates on the new forum solution soon. For questions or concerns please email community@magento.com.

Magento Forum

Cant access site after extension Installation
 
CaliforniaBiz
Jr. Member
 
Total Posts:  18
Joined:  2011-04-26
 

Hi,
My site is running on magento 1.7.2. I forgot to disable the cache and compilation before installing Magento WordPress Integration extension. Now my website is off with error messages below. I deleted the related files in app->code. And also restored the site from last night backup. Both didn’t help. Anyone know how to handle these error? Thanks!

“There has been an error processing your request
Exception printing is disabled by default for security reasons.

Error log record number: 304587044121”

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
chiefair
Mentor
 
Avatar
Total Posts:  1848
Joined:  2009-06-04
 

Help us help you...

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
MagePsycho
Moderator
 
Avatar
Total Posts:  1702
Joined:  2009-06-23
 

I would recommend to configure your Magento for debugging mode as:
http://www.blog.magepsycho.com/configuring-magento-for-development-debug-mode/

This will help you in almost all cases for debugging purpose.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Back to top