Posting in the Magento forums has been disabled pending the implementation of a new and improved forum solution which should better serve the community.

For new questions please post at magento.stackexchange.com, the community-run support site for the Magento community. We will be providing updates on the new forum solution soon. For questions or concerns please email community@magento.com.

Magento Forum

SChimbare URL in magento
 
andreicrisan31
Jr. Member
 
Total Posts:  1
Joined:  2013-06-22
 

Salut tuturor.
Am urmatoarea problema cu link-urile in Magento 1.4:
din cand in cand linkurile care in mod normal sunt de forma:
http://example.com/category.html se transforma in http://example.com/category-numar incrementat ( acum am ajuns la .../category-55) iar linkurile de forma http://example.com/category.html duc la pagina de eroare 404 ( link-ul nu exista).
Pentru a reveni la link-urile normale trebuie sa sterg toate linkurile din ...var/filecache si sa reindexez Catalog URL Rewrites. Dupa un timp, link-urile iar se modifica. Frecventa cu care se schimba linkurile nu respecta un tipar.
Are cineva vreo idee care este cauza si cum se poate rezolva?
Multumesc anticipat.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Alecs00
Member
 
Total Posts:  73
Joined:  2011-05-03
 

Salut,

Ai putea sa setezi un “cron job” si sa faci o reindexare automata la 24 ore ( setezi pt 3-4 dimineata) si astfel ai putea scapa de problema.
Sau ai putea totusi sa incerci sa faci un update la 1.5 macar.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Back to top